Gestul făcut de Tiberiu Argint de ziua Andreei Bălan. Fanii s-au topit de dragul lor

Ana Ionescu, Mirabela Năstase 23.06.2021, 16:35
Gestul făcut de Tiberiu Argint de ziua Andreei Bălan. Fanii s-au topit de dragul lor

Andreea Bălan și-a sărbătorit astăzi, 23 iunie, ziua de naștere. Artista a împlinit 37 de ani, iar cu această ocazie a fost răsfățată de toată lumea. Iubitul ei, Tiberiu Argint, i-a făcut un cadou special. Gestul său a fost foarte apreciat, iar fanii s-au topit de dragul noului cuplu.

Ce urare i-a făcut Tiberiu Argint iubitei sale, Andreea Bălan

Tiberiu Argint și Andreea Bălan trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un an. După despărțirea de actorul George Burcea, cântăreața a dorit liniște în viața personală și a hotărât să nu mai dea niciun detaliu despre intimitatea ei. Abia luna trecută, Andreea și Tiberiu nu au mai fost atât de reticienţi și au început să își afișeze mai mult povestea lor de dragoste. Au sărbătorit un an de relație în Dubai, iar artista s-a arătat extrem de încântată de vacanţa romantică pregătită de iubitul său în cel mai mic detaliu.

De ziua ei, Andreea a fost răsfățată din nou de iubitul său, care i-a declarat public dragostea , printr-o urare specială pe Instragram.

”La mulți ani, iubita mea”, a scris Tiberiu Argint pe fotografia postată alături de Andreea Bălan pe pagina sa de socializare.

Gestul facut de Tiberiu Argint de ziua Andreei Balan. Fanii s-au topit de dragul lor
Gestul facut de Tiberiu Argint de ziua Andreei Balan. Fanii s-au topit de dragul lor

Andreea Bălan își petrece ziua de naștere în Grecia

Pe lângă frumoasa declarație de iubire, Tiberiu Argint i-a mai pregătit o surpriză Andreei Bălan: o vacanţă în Grecia. Artista este foarte fericită de când l-a întâlnit pe Tiberiu, iar bucuria i se vede clar pe chip.

După lungi perioade de suferință, cântăreața zâmbește din nou, iar cu ocazia zilei sale de naștere a transmis tuturor fanilor și apropiaților un mesaj emoționant.

“Fiecare an care trece adaugă peste noi experiențe unice. Important este cu ce rămânem din aceste trăiri, cata înțelepciune adunăm și ce lecții învățam. Pentru mine vârsta este doar un număr, am un suflet de copil și trăiesc toate momentele cu emoții și sentimente puternice. De ziua mea, îmi doresc doar sănătate și iubireee. Îmi petrec ziua alături de prieteni dragi, înconjurată de iubire și mă simt minunat. Mulțumesc tuturor celor care ați fost mereu alături de mine! Vă iubesc, vă doresc sănătate și tot binele din lume”, a scris Andreea Bălan pe Instagram.