EXCLUSIV

Gestul făcut de Pepe, Monica Anghel, Minodora și alți 13 artiști pentru Adrian Enache. „Au refuzat să fie plătiți, vor cânta gratis”. EXCLUSIV

Stan Filon 20.09.2022, 20:43
Gestul făcut de Pepe, Monica Anghel, Minodora și alți 13 artiști pentru Adrian Enache. „Au refuzat să fie plătiți, vor cânta gratis”. EXCLUSIV

Adrian Enache va susține un spectacol la Sala Palatului, la începutul lunii noiembrie, iar pe lista invitaților ce vor cânta live se află nume mari ale muzicii românești, cum ar fi Monica Anghel, Marcel Pavel, Nico, Pepe, Minodora sau Maria Dragomiroiu. Adrian Enache a mărturisit în exclusivitate pentru Impact.ro că niciunul dintre aceștia n-a vrut să fie plătit și că toți artiștii care vor veni i-au influențat viața sau i-au influențat cariera.

Gestul făcut de Pepe, Monica Anghel, Minodora și alți 13 artiști pentru Adrian Enache

Adrian Enache va reuși ce nu a mai făcut Delia de ceva timp, mai precis un spectacol live pe scena Sălii Palatului, ce va avea loc pe data de 4 noiembrie. A fost visul său încă din copilărie, de a cânta într-una dintre cele mai mari săli de spectacole din România, care i s-a îndeplinit, la fel ca și alte dorințe de ale sale. Pe lista invitaților săi se află numai puțin de 16 artiști, nume mari ale muzicii românești, cum ar fi Monica Anghel, Marcel Pavel, Nico, Pepe, Minodora sau Maria Dragomiroiu. Toți aceștia au dorit să cânte gratis, date fiind amintirile și legăturile pe care fiecare în parte le are cu artistul.

„Nu a văzut Sala Palatului atâția artiști într-o seară pe aceeași scenă. Lumea mă iubește. Au refuzat să fie plătiți, nu vor bani. Vor cânta câte o melodie fiecare și una în duet. I-am chemat pe cei care mi-au pigmentat, influențat viața și cariera. Daniel Iordăchioaie e în același timp și regizorul spectacolului”, ne-a declarat îndrăgitul Adrian Enache.

Gestul facut de Pepe, Monica Anghel, Minodora si alti 13 artisti pentru Adrian Enache
Gestul facut de Pepe, Monica Anghel, Minodora si alti 13 artisti pentru Adrian Enache

Amintiri speciale

Cu fiecare dintre artiștii ce vor urca pe data de 4 noiembrie pe scena Sălii Palatului, Adrian are cel puțin o amintire pe care, spune el, n-o va uita niciodată.

„Cu fiecare am câte un eveniment frumos. Am chemat doar prieteni, care întâmplător sunt și artiști care chiar cântă. Asta spuneam eu, spectacolul s-ar putea numi Generația care… chiar cântă”, a conchis interpretul.

Recomandare Video Impact.ro
Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...