Gestul făcut de Donald Trump la înmormântarea Ivanei, fosta sa soţie. Cei trei copii ai cuplului, devastaţi

Badea Violeta 21.07.2022, 10:43

Donald Trump și întreaga sa familie s-au adunat miercuri, 20 iulie, la New York pentru a participa la funeraliile Ivanei Trump, prima soție a fostului președinte american și mama celor mai mari trei copii ai săi. Femeia a încetat din viață săptămâna trecută, la vârsta de 73 de ani, după ce a căzut pe scări în apartamentul său. Iată gestul pe care l-a făcut fostul lider american!

Donald Trump, prezent la înmormântarea fostei sale soții

Fostul președinte al Statelor Unite, Donald Trump, a adus un omagiu primei sale soții, Ivana Trump, alăturându-se celor trei copii ai lor, Ivanka, Eric și Donald Trump Jr.

Slujbă de înmormântare a fostei femeia de afaceri care l-a ajutat pe fostul lider american să construiască un adevărat imperiu a avut loc miercuri, pe data de 20 iulie.

„O zi foarte tristă, dar în același timp o celebrare a unei vieți minunate și frumoase”, a scris Donald Trump pe platforma sa de socializare, Truth Social, înainte de a se îndrepta spre slujba de înmormântare.

„Nu va fi ușor!!!”, a adăugat Trump, care a participat la slujbă alături de actuala sa soție, fosta primă doamnă Melania Trump.

Cei trei copii ai lui Donald și Ivana Trump și ceilalți membri ai familiei au urmat sicriul de culoare aurie al Ivanei în Biserica Catolică Sf. Vincent Ferrer din Manhattan.

Funeralii Ivana Trump 4
Funeralii Ivana Trump 

Detaliul de la înmormântarea Ivanei Trump

Cei trei copii ai fostului cuplu Donald și Ivana Trump au ținut, în fața mulțimii, discursuri emoţionante în amintirea celei care le-a dat viață, însă un detaliu a atras atenția tuturor.

Pe parcursul tristului eveniment, fostul președinte american a fost extrem de tăcut și nu a dorit să rostească absolut niciun cuvânt. Donald Trump nu a ținut niciun discurs în memoria fostei sale partenere de viață.

Ivana și Donald Trump s-au cunoscut în anii 1970 și au fost căsătoriți din 1977 până în 1992. Divorțul lor a fost unul extrem de urât, dar în ultima vreme, cei doi se înțelegeau mult mai bine.

Ivana Trump a fost o susținătoare entuziastă a campaniei prezidențiale din 2016 a lui Donald Trump. În anul 2017, aceasta declara pentru CBS că fostul ei soț încă îi cere sfaturi și că vorbesc la telefon o dată pe săptămână.

„M-a întrebat: Ar trebui să scriu pe Twitter? Ar trebui să nu scriu pe Twitter?”, dezvăluia Ivana.

„I-am spus: Cred că ar trebui să postezi pe Twitter. Este un nou mod, o nouă tehnologie. Și dacă vrei să-ți transmiți cuvintele în mod corect, fără să spui The New York Times, care va răstălmăci fiecare cuvânt al tău, acesta este modul în care îți transmiți mesajul”, a mai adăugat ea la momentul respectiv.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...