Gestul extrem al unei artistei din România. Și-a luat adio printr-un mesaj pe Facebook, ulterior a fost găsită înecată în lacul Morii

Ioana Bucur 06.08.2022, 17:14
Gestul extrem al unei artistei din România. Și-a luat adio printr-un mesaj pe Facebook, ulterior a fost găsită înecată în lacul Morii

Un mesaj sfâșietor, un ultim adio pentru cei care o iubesc și pentru persoana pe care o considera cauza suferinței sale. În noaptea de vineri spre sâmbătă, o artistă din România și-a anunțat moartea printr-o postare pe Facebook. Trupul ei neînsuflețit a fost găsit ulterior în Lacul Morii din Capitală.

O artistă din România, mesaj de adio pe Facebook

O suferință prea mare a făcut-o să recurgă la un gest de neînchipuit. O artistă din România și-a pus capăt zilelor, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Simona Săndulescu și-a speriat prietenii și familia, după ce a publicat un mesaj pe Facebook în care scria că „viața a devenit insuportabilă” și să se va arunca în Lacul Morii.

„Dragii mei prieteni care mă admirați artistic, știu că vă dezamagesc!Dar viata a devenit insuportabilă pentru mine…..Vă rog să mă iertați!
Dragul meu Edward Aurelian Bar, tu știi că te-am iubit nespus!Acum intru în Lacul Morii purtând povara unei iubiri neîmpartașite….Draga mea Cristina Deutsch , te rog să îi transmiți”, a scris artista.

Disperați, oamenii au încercat să ia legătura cu ea, dovadă fiind sutele de mesaje prin care încercau să îi amintească cât este de iubită și o implorau să nu își facă vreun rău.

„Dragilor,m-am rugat pt ea!Va rog,rugati-va pt ea!!Rugăciunea face minuni!Sper din suflet,sa fi fost doar un gând necurat…și sa stea undeva,sa cugete bine,sa tragă concluzia ca nu este bine ceea ce vrea sa facă!TE ROG,DOAMNE LUMINEAZA-I MINTEA SI SUFLETUL!”

„Simonaaaaa…te rog răspunde!!!Suntem atâția care așteptăm un semn de la tine!te rog!!scrie ceva!!”

„Viata ta e cea mai importanta,tu ai prieteni ,ai o fam care te iubeste,o sora .Hai sa trecem cu bine peste acest incident, fi puternica si ai incredere in noi. te iubim toti!” – sunt doar câteva dintre mesajele celor care o cunoșteau.

Gestul extrem al unei artistei din România. Și-a luat adio printr-un mesaj pe Facebook, ulterior a fost găsită înecată în lacul Morii

Cine a fost Simona Săndulescu

Mesajul a fost postat de artistă în noaptea de vineri spre sâmbătă, la ora 01:29, chiar în timp ce se afla pe malul lacului. Doi tineri care se plimbau în zonă au văzut-o sărind peste balustradă în apă, trupul ei neînsuflețit fiind găsit ulterior în Lacul Morii.

„Dragilor, am vorbit cu un domn care m-a sunat pe telefonul de messenger și mi-a confirmat decesul ei. A fost acolo azi noapte și i-a ridicat trupul din lac, din păcate echipa a ajuns când ea deja era moarta! Și-a lăsat telefonul pe dig, degeaba o sunam noi… L-a lăsat pe dig și s-a aruncat peste balustrada. Au văzut toată scena doi tineri care se aflau pe dig.. Au sunat la politie, dar ea s-a aruncat peste balustrada. Este depus trupul la IML.

Cine dorește alte detalii, poate suna la secția de politie 20. Telefonul este la mama ei… Mai multe nu mai știu! Sunt afectata de aceasta veste cumplita! Nu pot sa cred!! Sa ne rugam pentru sufletul ei, greu încercat!!” – s-a precizat într-un comentariu.

Simona Săndulescu a fost artist liric și instrumentist în cadrul Societății Române de Radiodifuziune. De-a lungul carierei, a fost organist în concertele Orchestrei Naționale Radio, Orchestrei de Camera Radio, Corului Academic Radio și Orchestrei Filarmonicii „George Enescu”. Ea obținuse titlul de Doctor în Muzică în anul 2010.

Urmăriți Impact.ro și pe
Tags: