Gestul emoționant făcut de Florin Piersic la finalul unui spectacol. Actorul și una dintre marile iubiri, surprinși într-o ipostază rară. Foto

Beatrice Dumitru 08.12.2022, 15:15
Gestul emoționant făcut de Florin Piersic la finalul unui spectacol. Actorul și una dintre marile iubiri, surprinși într-o ipostază rară. Foto

Florin Piersic și piesa de teatru în care joacă „Străini în noapte” se bucură de un uriaș succes atât pe scenele din țară, cât și în străinătate. Marele actor o are parteneră pe Medeea Marinescu, alături de care joacă în piesă de 12 ani. La finalul unui spectacol, actrița a postat pe rețelele sociale o fotografie cu Florin Piersic și una dintre marile sale iubiri.

Unde s-a întâlnit Florin Piersic cu fosta sa mare iubire

Piesa de teatru „Străini în noapte” este o comedie romantică excelentă, cu răsturnări surprinzătoare de situații, despre seducție, minciuna și timpul care ne transformă și are peste 1.000 de reprezentații jucate cu casa închisă în toată ţara, dar și peste hotare.

Așa s-a întâmplat recent, când Florin Piersic și Medeea Marinescu au fost la Viena, unde au susținut un nou spectacol cu piesa de teatru, iar la final actorul s-a întâlnit cu una dintre marile sale iubiri, fosta soție Ana Szeles, cu care are un fiu.

Gestul emoționant făcut de Florin Piersic la finalul unui spectacol. Actorul și una dintre marile iubiri, surprinși într-o ipostază rară. Foto
Floirn Piersic, alături de fosta soție Ana Szeles și actrița Medeea Marinescu.

La Viena, la sfârșitul spectacolului cu STRĂINI ÎN NOAPTE, alături de partenerul meu drag, Florin Piersic și o minunată actrita, Ana Szeles”, a scris Medeea Marinescu, alături de forografia publicată pe Facebook.

Florin Piersic și Ana Szeles s-au căsătorit după opt ani de relație și au divorțat după zece ani de căsnicie, timp în care ea a locuit la Cluj, deoarece juca la Teatrul Maghiar, iar el la București.

„Noi n-am locuit împreună ca soții, ci ca amanții. Venea din când în când. De altfel, nici nu m-a chemat la București. Glumesc! M-a chemat. Și el, și părinții lui. Dar eu n-am vrut să las teatrul de aici”, a povsetit Ana Szeles.

Medeea Marinescu, despre Florin Piersic

Medeea Marinescu și Florin Piersic mai au două reprezentații cu „Străini în nopate” în acest an, la București și la Constanța, dar la anul vor reveni cu forțe proaspete. Mai ales că piesa este foarte apreciată de iubitorii de teatru, deși a avut premiera în România în 2007.

Actorul Florin Piersic are mereu o vorbă, care se dovedește de fiecare dată exactă. Și anume, atâta timp cât publicul te cheamă pe scenă, cât el te vrea, e greu să-l refuzi. Nu știu dacă Florin Piersic e asemenea vinului, care devine mai bun pe măsura trecerii anilor. (…) Eu nu pot decât să mă bucur, de fiecare dată de prezența sa. Și mai știu și că publicul ne dă putere de fiecare dată, și lui, și mie!”, spunea Medeea Marinescu în urmă cu câteva luni, pentru impact.ro.

Piesa „Străini în noapte” s-a jucat timp de trei ani cu actorii Florin Piersic și Emilia Popescu, fiind înlocuită cu Medeea Marinescu în anul 2010.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...