Andreea Marin, luptă aprigă împotriva pandemiei! Ce sumă fabuloasă a strâns vedeta. A făcut totul public

Diana Radu 11.04.2020, 19:20
Andreea Marin, luptă aprigă împotriva pandemiei! Ce sumă fabuloasă a strâns vedeta. A făcut totul public
Andreea Marin s-a implicat activ în lupta împotriva pandemiei. Până la momentul actual vedeta a reușit să organizeze patru convoaie umanitare care au mers către oamenii neputincioși în lupta cu pandemia, dar și către spitalele din țară.

Ce sumă a reușit să strângă Andreea Marin în lupta împotriva pandemiei

Andreea Marin a anunțat printr-un mesaj pe Instagram că a fost livrat convoiul cu numărul patru al campaniei„Prețuiește Viața”și totodată ultimul. Cu ajutorul donațiilor și a oamenilor și al companiilor care s-au implicat în campanie, Andreea Marin a venit în ajutorul a 15 spitale și a 15 orașe din toată țara cu produse necesare luptei contra pandemiei. Ultimul convoi umanitar a ajuns în Moldova, Bacău, Roman și Botoșani și a cuprins donații de aproximativ 800.000 de euro.

„Ultimul convoi umanitar din Campania Prețuieste Viața, cel de ieri, aduce donațiile aproape de 800.000 euro. 15 orașe din toată țara ajutate până acum, precum și localitățile din jurul lor. De asemenea, 15 spitale, iar acum sprijinim un nou spital ce va fi gata în câteva zile, exclusiv pentru bolnavii COVID. Și continuăm. Priviti și înțelegeți cum doar solidaritatea ne poate ajuta sa continuăm! Mulțumesc din suflet celor ce ne-au sprijinit în cel de-al 4-lea convoi umanitar: @aquavia.romania, Marcel SRL , Negro 2000 și sponsorului nostru care și-a dorit sa rămână anonim, sprijinind considerabil acest convoi, dar și fiecărui donator în campanie”, a scris Andreea Marin pe pagina sa de Instagram.

View this post on Instagram

Ultimul convoi umanitar din Campania Pretuieste Viata, cel de ieri, aduce donațiile aproape de 800.000 euro. 15 orașe din toată tara ajutate pana acum, precum și localitățile din jurul lor. De asemenea, 15 spitale, iar acum sprijinim un nou spital ce va fi gata în câteva zile, exclusiv pentru bolnavii COVID. Și continuam. Priviti și înțelegeți cum doar solidaritatea ne poate ajuta sa continuam! Mulțumesc din suflet celor ce ne-au sprijinit în cel de-al 4-lea convoi umanitar: @aquavia.romania, Marcel SRL , Negro 2000 și sponsorului nostru care și-a dorit sa rămână anonim, sprijinind considerabil acest convoi, dar și fiecărui donator în campanie. De asemenea, mulțumesc @andreibrinzafilms pentru ajutorul oferit voluntar în realizarea acestui film.

A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on


Livrarea primului convoi umanitar din cadrul campaniei „Prețuiește viața” a avut la sfârșitul lunii martie și a cuprins produse în valoare de 440.000 de euro. Produsele au fost descărcate pe Arena Națională, iar de acolo au fost repartizate de autorități în funcție de necesități. Al doilea convoi umanitar s-a realizat simultan atât în București, cât și în Constanța, Craiova, Iași, Satu-Mare, Brașov, Timișoara, Cluj, Galați și Ploiești.

Urmăriți Impact.ro și pe