Gestul de milioane pe care l-au făcut Bobiță, Dorel și Giani din Las Fierbinți pentru fani! Actorii de la PRO TV, apariție surpriză

Ioana Nechifor 03.10.2019, 15:58
Gestul de milioane pe care l-au făcut Bobiță, Dorel și Giani din Las Fierbinți pentru fani! Actorii de la PRO TV, apariție surpriză

Actorii Mihai Bobonete, Mihai Rait și Constantin Diță au luat o pauză de la filmările pentru sezonul 16 al serialului de la PRO TV pentru a le face o surpriză de proporții fanilor săi. Gestul de milioane pe care l-au făcut Bobiță, Dorel și Giani din Las Fierbinți a adus zâmbete și bucurii pentru cei care visau la momentul întâlnirii cu actorii din celebra comedie.

Gestul de milioane pe care l-au făcut Bobiță, Dorel și Giani din Las Fierbinți pentru fanii lor

Bobiță, Dorel și Giani din Las Fierbinți, adică Mihai Bobonete, Mihai Rait și Constantin Diță au dat dovadă de un gest de milioane pentru fanii lor. Când au aflat de faptul că frații Bach îi urmăresc cu maxim interes și visează la o întâlnire cu ei, actorii din serialul de la PRO TV au luat o mică pauză de la filmările sezonului 16 pentru a pune la cale o surpriză de proporții.

Împreună cu echipa Visuri la cheie, care s-a asigurat că cei cinci frați și tatăl lor vor avea parte de o casă ca-n povești, Mihai Bobonete, Mihai Rait și Constantin Diță au apărut pe platourile de filmare ale emisiunii pentru a le oferi acestora un moment de neuitat.

Actorii din Las Fierbinți, surpriză de proporții pentru 5 frați. Gest de milioane
Actorii din Las Fierbinți, surpriză de proporții pentru 5 frați

Reacția uimitoare a fanilor, când au apărut în fața lor actorii din Las Fierbinți

Cei cinci frați au fost părăsiți de mamă și au fost crescuți și îngrijiți de tatăl lor, Alexandru Bach. Iubitori ai serialului Las Fierbinți, ei au avut parte de o surpriză uriașă în momentul în care în fața lor au apărut cei trei actori din serial.

„Ce faci, Giani?”, a fost reacția unuia dintre copii, atunci când și-a întâlnit personajul preferat din serialul de la PRO TV.

Bobiță, Dorel și Giani din Las Fierbinți. Cei 3 le-au făcut o surpriză de proporție fanilor
Bobiță, Dorel și Giani din Las Fierbinți

„Uite, pe aici, cu treabă. Tu ce faci?”, a fost reacția actorului Constantin Diță.

„Sunt un mare fan Las Fierbinți. Mă uit în fiecare seară împreună cu copiii. A fost o mare surpriză când ne-am întâlnit cu actorii din serialul nostru preferat”, a spus tatăl băieților, potrivit site-ului PRO TV.

Urmăriți Impact.ro și pe