Gestul cel puțin ciudat făcut de trei tineri în barul unei românce din Italia. Nici în România nu se întâmplă așa ceva

Andra Daoud 12.08.2022, 14:53
Gestul cel puțin ciudat făcut de trei tineri în barul unei românce din Italia. Nici în România nu se întâmplă așa ceva

O româncă stabilită în Italia, proprietara unui bar, a avut parte de o întâmplare demnă de povestit tuturor. Femeia a trăit un moment unic, la 10 ani de când s-a stabilit în peninsulă, iar gestul unor tineri a impresionat-o profund. Ce a găsit femeia în barul pe care îl deține, după ce a uitat să încuie ușa? A povestit totul pentru o publicație italiană.

Gestul făcut de trei tineri în barul unei românce din Italia

Ana Nicoleta Scolăreanu este stabilită în Italia de mai bine de 10 ani și deține un bar în Sant’Angelo in Pontano. Într-o seară, femeia a uitat să încuie ușa barului, iar trei tineri au intrat înăuntru și s-au autoservit. Cei trei și-au luat din frigider două beri, pe care le-au și plătit. A doua zi dimineața, când a venit la bar, românca a găsit pe tejghea un bilet pe care scria: „Am luat două Peroni, uite banii”, și un pumn de monede.

Femeia, care deține barul de mai bine de un an, a fost profund impresionată de gestul băieților, cu atât mai mult cu cât fusese greșeala ei să lase ușa descuiată. „Acest gest arată că sunt și băieți foarte buni. Puteau pleca fără să plătească și să facă și mai rău. A fost ca un cadou și, mai presus de toate, un semn de respect pentru munca mea.”, a declarat ea pentru presa locală.

Femeia și-a dorit să spună povestea, tocmai pentru că este un exemplu că lumea în care trăim are și părțile ei bune: „trebuie povestit, mai ales pentru a reveni la încrederea în tineri, după violența de care am fost loviți în ultimele săptămâni”, a mai spus femeia.

Gestul cel putin ciudat facut de trei tineri in barul unei romance din Italia. Nici in Romania nu se intampla asa ceva
Ana Nicoleta Scolareanu, proprietara barului din Italia

Românca vrea să le facă cinste tinerilor

Femeia s-a uitat pe imaginile de pe camerele de supraveghere, să înțeleagă ce s-a întâmplat în barul ei în noaptea cu pricina, însă nu i-a recunoscut pe cei trei tineri. A apelat la presa locală tocmai pentru a le mulțumi și a le transmite un mesaj: dacă tinerii doresc să revină în barul româncei, ea îi așteaptă cu brațele deschise și chiar le va oferi un aperitiv din partea casei.

Femeia are 32 de ani și s-a stabilit în Italia în urmă cu mai bine de 10 ani. De un an și câteva luni administrează barul „Belvedere” din Sant’Angelo in Pontano. Ea a profitat de faptul că a avut ocazia să-și spună povestea în presa locală și le-a transmis mulțumiri tuturor celor care au ajutat-o să-și deschidă barul și să se perfecționeze din ce în ce mai mult în meseria ei.

Urmăriți Impact.ro și pe