Gest superb făcut de trupa Metallica pentru România. Are legătură cu campania #NoiFacemUnSpital

Mihai Roșoiu / 19.10.2020, 18:50
Gest superb făcut de trupa Metallica pentru România. Are legătură cu campania #NoiFacemUnSpital

Componenții trupei Metallica au făcut un gest superb pentru România. Mai exact, au decis să sprijine o asociație în campania #NoiFacemUnSpital. Scopul asociației este de a construi un Spital de Oncologie și Radioterapie pediatrică.

Gest superb făcut de trupa Metallica pentru România

O să vă întrebați care este gestul făcut de componenții trupei Metallica. Aceștia au decis să cedeze probono, drepturile de folosire a melodiei „The Unforgiven”. Asociația Dăruiește Viața a folosit această coloană sonoră pentru realizarea unui spot. După ce au primit toate detaliile, componenții celebrei trupe rock au permis folosirea acordurilor muzicale pentru realizara filmulețului.

Astfel, spotul de campanie se folosește de una dintre cele mai cunosute piese din istoria muzicii mondiale. Gestul rocker-ilor este impresionant, dar nu este singurul de acest gen.

După ce au concertat în România, băieții de la Metallica anunțau o donație record pentru Asociația Dăruiește Viața. Proiectul i-a impresionat până și pe durii de la Metallica. Potrivit datelor oficiale, donația americanilor a fost de 250.000 de euro. Scopul nu e diferit. Construirea Spitalului de Oncologie și Radioterapie pediatrică începe să prindă contur, iar banii rockerilor au venit într-un moment ideal.

Mega concertul Metallica, unul dintre cele mai mari din România

Concertul de anul trecut, de la București, a fosr unul dintre cele mai mari văzute vreodată în România. Prezența în premieră a legendelor rock a fost un eveniment impresionant. James Hetfield și compania au realizat un show de zile mari, iar la final au făcut și o faptă uriașă. Au donat o sumă impresionantă pentru o cauză nobilă.

Gest superb făcut de trupa Metallica pentru România
Gest superb făcut de trupa Metallica pentru România

Metallica este o formație de Heavy Metal din Los Angeles, California, SUA. Trupa a fost fondată în anul 1981, reușind să vândă peste 100 de milioane de discuri în toată lumea. Succesul comercial a făcut din Metallica o formație foarte controversată. Face parte din „Big Four of Thrash” alături de Slayer, Megadeth și Anthrax. Formația actuală cuprinde membrii fondatori și compozitori primari: James Hetfield, Lars Ulrich, chitaristul principal Kirk Hammett și basistul Robert Trujillo.

Gesturi caritabile impresionante

Gest superb făcut de trupa Metallica pentru România. La un an distanță de acel moment, trupa rock americană a mai făcut „o minune”. Cedarea drepturilor de folosire a melodiei „The Unforgiven” pentru realizarea spotului de campanie. Asociația Dăruiește Viața se apropie de îndeplinirea marelui vis. Spitalul va avea 9 niveluri, 6 etaje şi se va întinde pe o suprafaţă de 12.000 de metri pătraţi.

La construirea unității spitalicești contribuie oameni din toate sferele, care au donat sau continuă să doneze anumite sume de bani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI