Monica Gabor, probleme legale din cauza lui Irinel Columbeanu. De ce a fost chemată în instanță

Andreea Bisinicu 23.10.2020, 15:39
Monica Gabor, probleme legale din cauza lui Irinel Columbeanu. De ce a fost chemată în instanță

Monica Gabor, probleme legale din cauza lui Irinel Columbeanu. De ce a fost chemată în instanță. Fosta doamnă de la Izvorani a fost executată silit. În ce probleme a băgat-o fostul miliardar.

Cum și-a pierdut Irinel Columbeanu toată averea

Potrivit celor de la Playtech, Monica Gabor și Irinel Columbeanu au fost dați în judecată de o firmă de recuperare creanțe. Aceasta le cere să își împartă bunurile comune, pentru a-l putea executa silit pe omul de afaceri.

Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai populari milionari ai României. În prezent, casele și mașinile de lux au fost înlocuite cu un apartament de două camere în Colentina și un automobil la mâna a doua.

Monica Gabor, probleme legale din cauza lui Irinel Columbeanu. Băncile au pus sechestru pe toate averea lui Irinel Columbeanu. Însă, nu numai instituțiile bancare i-au pus acestuia gând, ci și ANAF-ul, care are de recuperat o sumă considerabilă de bani.

Asta nu este tot! Chiar dacă a rămas fără nimic și face eforturi pentru a supraviețui de la lună la lună, Irinel Columbeanu nu și-a achitat decât jumătate din datorii și este vânat, în permanență, de firmele de recuperare creanțe, care vor să își recupereze banii.

De ce a fost chemata Monica Gabor in instanta
De ce a fost chemata Monica Gabor in instanta

Ce probleme legale are acum Monica Gabor, din cauza fostului ei soț

Ce probleme legale are acum Monica Gabor, din cauza fostului ei soț, se întreabă fanii. Ei bine, se pare că fosta doamnă de la Isvorani a fost chemată în instanță.

După ce i-a fost luat tot ceea ce avea pe numele lui, companiile specializate au pus sechestru și pe bunurile pe care Irinel Columbeanu și Monica Gabor le dețin, la comun. Însă, pentru că fosta soție a omului de afaceri nu are datorii, firma de creanțe nu poate vinde proprietățile.

Cei doi foști soți sunt dați în judecată pentru partaj juridic, iar primul termen va avea loc în luna noiembrie. Astfel, lichidatorul cere instanței împărțirea bunurilor, pentru a putea începe executarea silită a lui Irinel Columbeanu.

Monica Gabor se află, momentan, în America, acolo unde locuiește de ani buni, alături de actualul ei soț, Mr. Pink, și fiica ei, Irina. Din acest motiv, fosta doamnă Columbeanu și-a angajat un avocat care să o reprezinte în lipsă.

Monica si Irinel Columbeanu au divortat acum 10 ani
Monica si Irinel Columbeanu au divortat acum 10 ani

Ce relație are acum Irinel Columbeanu cu Monica Gabor

Irinel Columbeanu a vorbit, acum ceva timp, într-un interviu pentru „Vorbește lumea” despre cât de dor îi este de fiica sa, Irina, pe care o vede doar în mediu virtual. Surpriza fanilor a fost să audă că relația lui cu Monica Gabor s-a îmbunătățit acum, la nouă ani de la divorțul lor.

„Acum vorbesc cu Monica doar despre Irina, avem o relație bună. Nu m-a interesat aspectul financiar. Averea… Nu plecăm cu ea după noi. Eu nu am pierdut speranța. Bunurile astea pierdute, toate, nu mă interesează. Casa de la Izvorani, terenurile din județul Ilfov… Nu eu le-am pierdut pe ele, ci ele m-au pierdut pe mine”, a spus Irinel Columbeanu.

Urmăriți Impact.ro și pe