Gerard Pique are iubită nouă după despărțirea de Shakira. Clara e studentă și are 23 de ani

Ioana Bucur 11.08.2022, 15:05
Gerard Pique are iubită nouă după despărțirea de Shakira. Clara e studentă și are 23 de ani

Celebrul fotbalist nu a pierdut timpul după separarea de cântăreață. Gerard Pique are iubită nouă după despărțirea de Shakira. Clara este studentă și are 23 de ani, ceea ce înseamnă că este cu nici mai mult nici mai puțin de 12 ani mai mică decât partenerul său. Surse din cercul de prieteni ai tinerei au vorbit despre relația celor doi. Ce a făcut sportivul pentru ea.

Gerard Pique are o nouă iubită

Gerard Pique nu a pierdut timpul după încheierea relației de 12 ani cu Shakira. Presa străină a dezvăluit că fotbalistul de la FC Barcelona se întâlnește în secret, de câteva luni deja, cu o studentă în vârstă de 23 de ani care lucrează pentru el, informații ce nu fac decât să întărească zvonurile că idila a început din timpul relației lui cu Shakira.

În vârstă de 23 de ani, Clara Chia Marti studiază Relații Publice și se spune că l-ar fi cunoscut pe Pique cât a organizat mai multe evenimente pentru compania sa de producție, Kosmos.

Surse apropiate cuplului susțin că Pique și Marti se văd de ceva vreme. Nu se știe dacă vestea este o surpriză pentru Shakira, care are doi copii cu fotbalistul și care a confirmat separarea în luna iunie.

„Gerard și Clara sunt împreună de mai multe luni. Ea este studentă și lucrează pentru compania lui, organizând diverse evenimente. Și-au ținut relația secret, însă prietenii lor știu foarte bine care este adevărul.

Au fost ajutați să păstreze discreția. O echipă specializată a curățat toate conturile ei de pe platformele de social media, astfel încât presa să nu poată găsi poze cu ea. Acest detaliu ne dă de înțeles cât se poate de clar că Pique are intenții serioase legate de ea”, a declarat un apropiat al Clarei, potrivit The Sun.

Gerard Pique are iubită nouă după despărțirea de Shakira. Clara e studentă și are 23 de ani
Pique si Shakira

Shakira riscă opt ani de închisoare

Între timp, Shakira are alte probleme de rezolvat. Cântăreața riscă o condamnare de opt ani de închisoare și o amendă de peste 23 de milioane de euro pentru o presupusă evaziune fiscală de 14,5 milioane de euro în anii 2012, 2013 și 2014.

Procurorii susțin că artista a locuit în Spania începând din anul 2011, când a început relația cu fotbalistul lui FC Barcelona, însă și-a păstrat reședința fiscală în insulele Bahamas, considerate paradis fiscal, până în 2015.

În luna mai, un tribunal din Barcelona a respins recursul formulat de apărătorii Shakirei, prin care se cerea renunțarea la acuzații.

„(Cântăreața este, n.r.) Absolut sigură de nevinovăţia ei (…), Shakira nu acceptă un acord cu acuzarea şi decide să continue procedura până la proces”, au transmis avocaţii vedetei, miercuri, printr-un comunicat, precizând că artista are încredere că justiţia îi va da dreptate.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...