Cum a fost surprinsă Shakira pe o plajă din Mexic. Vedeta nu pare să mai sufere după Pique

Ana Anitoiu 29.07.2022, 09:28

Shakira a fost surprinsă pe o plajă din Mexic. Vedeta nu pare să mai sufere după fostul ei partener de viață, Gerard Pique, tatăl celor doi fii ai ei, Milan și Sasha, care ar fi înșelat-o. Cântăreața a fugit departe de întregul scandal.

Shakira, acuzată de evaziune fiscală

Cântăreața columbiană în vârstă de 45 de ani este acuzată că a fraudat statul spaniol cu suma de 14.5 milioane de euro, în anii 2012, 2013 și 2014.. Reprezentanții artistei au transmis, miercuri, că refuză să încheie un acord cu Parchetul şi că vrea să se judece la tribunal, potrivit AFP. Avocații vedetei susțin că ea are încredere că „justiția îi va da dreptate”.

Vedeta a fost fotografiată purtând o ținută mov formată din fustă scurtă și un top cu bretele. Cu părul lăsat pe spate, Shakira apare într-o imagine desculță pe nisip, încadrată de cei doi fii ai ei, desculți la rândul lor și îmbrăcați cu pantaloni scurți și bluze cu mânecă lungă.

Reprezentanții cântăreței au mai transmis că Shakira a plătit suma de 17.2 milioane de euro autorităților fiscale spaniole și că se încăpățânează să ceară banii strânși în timpul turneelor internaționale în perioada în care nu era încă rezidentă în Spania.

Cum a fost surprinsa Shakira pe o plaja din Mexic
Shakira

Pe de altă parte, procurorii susțin că Shakira locuia deja în Spania din anul 2011, atunci când și-a oficializat relația cu Gerard Pique, acum în vârstă de 35 de ani. Însă, vedeta și-ar fi menținut în acea perioadă reședința fiscală în insulele Bahamas.

Avocații Shakirei au declarat că vedeta și-a strâns averea din turneele internaționale susținute până în anul 2014 și că nu ar fi locuit mai mult de șase luni pe an în Spania – o condiție necesară pentru a se considera că a avut reședința în această țară.

Cum a fost fotografiată Shakira pe o plajă din Mexic

Shakira, care ar avea un nou iubit, a luat pauză de la toate neplăcerile din viața ei și a fost surprinsă pe o plajă din Mexic. Vedeta a fost fotografiată petrecând timp alături de cei doi fii ai ei, Milan și Sasha, într-o destinație retrasă. Ea și-ar dori să-și crească băieții mai departe în Miami.

Mai multe publicații din străinătate spun că Shakira și Gerard Pique urmează în curând să ajungă la un acord cu privire la custodia celor doi fii ai lor. În mesajul prin care și-au confirmat despărțirea, cei doi au menționat că cei doi băieți sunt prioritatea lor.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...