Gerard Pique a rămas și fără Shakira, și fără amantă. „A făcut asta ca să fie pace”

Sorin Barbu 11.07.2022, 11:12

Gerard Pique este din nou un personaj principal în ziarele din Spania. Marca a anunțat că fotbalistul formației FC Barcelona s-a despărțit și de amanta care a „otrăvit” relația cu Shakira. Jurnaliștii scriu că sportivul a luat această decizie pentru că nu dorește ca artista să plece din Spania.

Gerard Pique s-a despărțit și de amantă

Gerard Pique nu o duce deloc bine în plan sentimental. S-a despărțit și de amantă, după ce acum o lună și jumătate s-a separat de Shakira. Vestea a fost anunțată de Marca. Jurnaliștii au aflat că fotbalistul a fost constrâns să nu se mai vadă cu femeia de 22 de ani, după ce artista din Columbia l-a amenințat că se mută la Miami, împreună cu cei doi copii. Pique ar fi făcut acest pas pentru că nu a vrut să stea departe de Milan și Sasha.

Ziariștii au mai aflat că, de dragul celor mici, cei doi au început să comunice și au sugerat chiar că s-ar putea ajunge la o împăcare. Nu este clar dacă s-ar putea vorbi de o nouă relație amoroasă sau doar de una de „coveniență” pentru a fi evitate complicațiile. „Este singur, a făcut asta ca să fie pace”, așa sună concluzia materialului.

Averea impresionanta pe care trebuie sa o imparta Shakira si Pique dupa despartie
Shakira, Pique si copiii lor, Sasha si Milan

Tot în acest context au apărut informații care spun că Pique și Shakira nu s-ar fi despărțit după o relație de 12 ani din cauza unei femei. Și că toată povestea ar fi pornit de la bani.

„O persoană apropiată lor mi-a zis că a fost o problemă de natură economică între cei doi. Se pare că Pique i-a cerut bani Shakirei pentru o investiție, iar familia artistei a refuzat să-i dea bani. Nu au amestecat banii cu relația”, a spus Roberto Garcia, fostul cumnat al Shakirei, conform celor de la Marca.

Apropiații au mai spus că cei doi au de împărțit o avere de aproape șapte sute de milioane: conturi în bănci, acțiuni, proprietăți și mașini de lux.

Urmăriți Impact.ro și pe