George Simion, ignorat de presă după ce a fost huiduit ieri de elevii unui liceu din Capitală: „Nici o televiziune prezentă”. Cine a fost alături de liderul AUR?

Gabriela del Pupo 06.09.2022, 17:35
George Simion, ignorat de presă după ce a fost huiduit ieri de elevii unui liceu din Capitală: „Nici o televiziune prezentă”. Cine a fost alături de liderul AUR?

După ce George Simion a fost huiduit, luni, de elevii de la Liceul Gheorghe Lazăr din București, unde fusese invitat să țină un discurs în calitate de absolvent, la ceremonia de deschidere a anului școlar, deși a negat că acest lucru s-ar fi întâmplat, liderul AUR are o nouă zi proastă. Acesta a fost exrem de dezamăgit că la dezbaterea organizată de partidul pe care îl conduce nu a fost prezentă nici o instituție media pentru a relata evenimentul. Panelul dezbaterii a fost format din contestatari ai măsurilor luate de actuala coaliție dar și din foști politicieni care au părăsit formațiunile politice unde aveau statut de lideri.

„Dezbatere acum cu privire la Proiectul de Țară. Nicio televiziune prezentă!”

Dezamagirea pentru faptul că dezbaterea nu a fost mediatizată nu a fost ignorată de liderul AUR care a postat un mesaj dedicat presei absente pe pagina sa de socializare. De altfel, în privința incidentului de ieri de la Liceul” Gheorghe Lazăr” George Simion a declarat la Digi24 că:

„Știrea dumeavoastră este o minciună cap-coadă” deși dovezile filmate arată contrariul. Astăzi Simion a ținut să puncteze calitatea invitaților prezenți la dezbatere menționând că evenimentul nu a suscitat interesul presei.

„Antreprenori, experți, cadre universitare- Dezbatere acum cu privire la Proiectul de Țară. Nicio televiziune prezentă!” a postat George Simion pe pagina sa de Facebook.

Conferința a fusese anunțată pe grupul jurnaliștilor acreditați încă de ieri.

„Alianța pentru Unirea Românilor lansează, marți, o serie de conferințe tematice cu profesioniști din mai multe domenii.

Obiectivul demersului este Proiectul de țară pe care partidul îl va prezenta public în această toamnă.

Mâine, la ora 10.00, la sala grupului AUR din Camera Deputaților, va avea loc conferința cu tema: „România. Țară eșuată?”. Lectorii și invitații sunt profesioniști și politicieni de la mai multe partide.

Vă așteptăm!”, au transmis reprezentanții AUR.

Foto: Facebook George Simion

Cine a participat la dezbaterea AUR?

Printre cei care au fost invitați ca specialiști la dezbaterea organizată de AUR sunt foști politicieni, unii reytași de pe scena publică, dar și contestatari vocali ai actualei Coaliții de guvernare. Au luat cuvântul la dezbaterea AUR: Gheorghe Piperea, Eugen Orlando Teodorovici, Radu Ghidău, Marian Cucșa, Cosmina Cerva, Norica Nicolai, Mohammad Murad, Dorin Iacob, Mugur Mihăiescu (Garcea), Dumitru Coarnă și Dumitru Danteș, notează g4media.

Gheorghe Piperea a precizat că nu este de acord cu politicile promovate de Alexandru Rafila în timp ce Eugen Teororovici a vorbit în numele mediului antreprenorial.

„Sunt firme distruse, pentru că au unul și altul anumite teme. Asta înseamnă ce? Fie că sistemul este greșit, fie că instituțiile statului nu reușesc să îndeplinească actul de justiție din România, sau oamenii care populează aceste instituții nu sunt cei care trebuie să fie.” a declarat fostul ministru de Finanțe.

Marian Cucșa, fost deputat ALDE a vorbit despre rolul serviciilor și ceea ce consideră derapaje la actuala guvernare.

„Vedem ce s-a întâmplat cu venirea domnului Predoiu, care a și băgat Serviciile Secrete în Justiție. Avem nevoie de Servicii Secrete dar avem nevoie de modificarea legilor securității naționale dar trebuie delimitate foarte clar sarcinile Serviciilor.

Știți bine cât am luptat să scoatem protocoalele secrete, protocoale care acum încearcă să devină legi. Parlamentul este scos din atribuții pentru că legiferează doar ce vine de la Guvern.” a mai spus Marian Cucșa.

Întreaga dezbatere poate fi urmărită AICI

Urmăriți Impact.ro și pe
Gabriela del Pupo
Pentru Gabriela del Pupo presa nu a fost prima alegere. Absolventă a Universității "Babeș-Bolyai" din Cluj, a lucrat mai bine de 10 ani în domeniul artelor spectacolului. Pasiunea pentru știri...