Ce s-a întâmplat, de fapt, cu George Simion la Colegiul Lazăr? Primele declarații ale directoarei

Beatrice Dumitru 05.09.2022, 23:04
Ce s-a întâmplat, de fapt, cu George Simion la Colegiul Lazăr? Primele declarații ale directoarei

George Simion a fost prezent la Colegiul Gheorghe Lazăr din București, unde a ținut un discurs în calitate de absolvent, la ceremonia de deschidere a anului școlar. Liderul AUR a fost huiduit de elevi, însă a negat că s-a întâmplat acest lucru. Și directoarea colegiului a comentat pe marginea acestui subiect.

Reacția directoarei colegiului

Acum, am plăcerea să vă invit un lăzărist care a terminat Științe Sociale și care astăzi ne-a făcut surpriza să vină la deschiderea noastră, care este deputat. Este vorba despre domnul George Simion”. Aceasta este prezentarea făcută liderului AUR de către directoarea Colegiului Gheorghe Lazăr, îniante de începerea discursului.

Deși jurnalistul Mihai Popescu de la Vice, prezent la ceremonia de deschidere a anului școlar de la colegiul bucureștean, a precizat că George Simion a fost huidut de mai mulți elevi, directoarea liceului a spus că, de fapt, „este o dezinformare”.

 „Nu a fost huiduit. A avut un discurs decent. Le-a zis elevilor să învețe bine și să nu plece din România”, a declarat Ionela Neagoe pentru Libertatea.

„Nu l-am chemat eu”

Directoarea Ionela Neagoe a mai precizat pentru sursa citată că deputatul AUR nu a fost invitat la ceremonia de deschiderea a noului an școlar, ci a venit singur. La fel ca și primarul interimar al Sectorului 5, Constantin Ion Melnic.

Nu l-am chemat eu, a venit el. Ne-am trezit cu el dis-de-dimineață. Este un fost elev. Eu l-am chemat doar pe prefectul Toni Greblă și după el a venit și primarul, dar eu l-am chemat doar pe prefect”, a mai declarat aceasta.

După incident, George Simion ar fi renunțat la discursul pregătit și a vorbit foarte puțin, spunându-le copiilor doar să învețe și să nu plece din România.

George Simion a postat pe pagina sa de Facebook un clip de promovare în care se aud doar aplauzele de la început, iar apoi sunetul de fundal nu este foarte clar.

Urmăriți Impact.ro și pe
Beatrice Dumitru
Este redactor pe zona de Actualitate Impact.ro. Beatrice a absolvit Facultatea de Jurnalism și cursurile de prezentatori, redactori, reporteri și operatori tv în cadrul Academiei de Radio și...