George Simion afirmă că nu are de gând să se vaccineze. ”Stau bine cu sănătatea”.

Nicu Stan 19.02.2021, 14:17

George Simion afirmă că nu are de gând să se vaccineze. Liderul Alianței pentru Unirea Românilor afirmă că stă bine cu sănătatea și nu are nevoie să fie imunizat.

George Simion nu se vaccinează. ”Sunt vaccinat cu pachetul de bază, nu mă voi vaccina în acest moment”

George Simion afirmă că nu are de gând să se vaccineze împotriva coronavirusului și spune că stă bine cu sănătatea. Pe lângă asta, liderul AUR mai spune că președintele Klaus Iohannis trebuie să plece. În plus, George Simion ar vrea și alegeri anticipate în România.

S-a tot spus că vaccinarea nu va fi obligatorie, nu va fi condiționată. Așa cum i-am spus ministrului Vlad Voiculescu că una vorbim, alta fumăm. Nu prea a înțeles. Trebuia să-i spun tovarășe Voiculescu, pe principiul tovarășe Gheorghiu Dej, ce țigări fumăm, când a vorbit cu Tudor Arghezi.

George Simion ar vrea anularea stării de alertă din România

Peste tot se vorbește despre acel pașaport de vaccinare. Vedem ce a decis guvernul din Cehia, o majoritate a anulat starea de alertă. Eu cred că se poate renunța la starea de alertă în România”, a declarat George Simion.

De asemenea, George Simion spune că se mai gândește dacă se va vaccina anti-covid și spune că este mulțumit cu vaccinurile de bază pe care le are.

George Simion nu spune nu categoric vaccinului anti-coronavirus

Sunt vaccinat cu pachetul de bază, nu mă voi vaccina în acest moment cu vaccin coronavirus, lucrurile evoluează. Am putea să ne vaccinăm preferențial cu AstraZeneca, am 34 de ani, cu sănătatea stau bine. Apar noi medicamente și din Turcia și din Israel.

Lăsăm lucrurile să se desfășoare, lăsăm lucrurile să se vaccineze pentru bolnavii cronici, pentru cei ce doresc acest lucru”, a mai spus George Simion. 

Klaus Iohannis trebuie dat jos

Pe de altă parte, liderul AUR spune că sănătatea ține și de psihic și spune că președintele României trebuie dat jos. Sănătatea ține și pentru psihicul uman. Dacă asta își doresc, pentru a fi liniștiți, să se poată vaccina. Vedem că dozele AstraZeneca nu sunt tocmai recomandate peste 55 de ani. Ca să faci religie în școli îți trebuie acordul scris al părinților, dar încearcă să introducă în școală o educație pornografică, ceea ce nu e tocmai în regulă.

Ne gândim că acest președinte Klaus Iohannis trebuie să ne părăsească. Se poate iniția suspendarea președintelui. Nu vedem altă soluție decât alegerile anticipate”, a mai transmis George Simion.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI