George Clooney nu mai suportă să stea închis în casă. Ce a început să facă cu banii, de plictiseală

Iancu Andreea 08.06.2021, 17:14
George Clooney nu mai suportă să stea închis în casă. Ce a început să facă cu banii, de plictiseală

George Clooney era considerat până nu demult unul dintre cei mai râvniți burlaci ai lumii. Totuși, Amal Alamuddin, cea de-a doua soție a actorului, a reușit să îl facă să creadă din nou în căsătorie. Cuplul se bucură de prezența celor doi gemeni în viața lor, Alexander și Ella, care au aniversat patru ani în weekendul trecut. Chiar dacă are o familie superbă, George Clooney nu pare să fi trecut prea ușor peste perioada în care pandemia l-a obligat să stea închis în casă, astfel că actorul a început să cheltuie banii, de plictiseală. Starul de la Hollywood are o avere impresionantă, în urma carierei sale ca actor.

Ce face George Clooney cu banii, de plictiseală. Actorul a decis să își extindă sursele de venit

Succesul lui George Clooney în industria filmului hollywoodian l-a ajutat pe actor să strângă o avere fulminantă. Actorul în vârstă de 60 de ani și-a câștigat notorietatea și numeroase premii prestigioase pe parcursul carierei sale. Printre acestea se numără și trei Globuri de Aur și două premii Oscar. De asemenea, producțiile cinematografice în care a jucat, alături de scenariile scrise au transformat cariera actorului într-o afacere profitabilă.

Pe lângă faptul că a câștigat bani frumoși din film, Clooney are surse de venit alternative, din investițiile pe care le face constant. Starul din seria filmelor “Ocean’s” investise într-un brand de băuturi alcoolice celebre numit Casamigos, care vindea tequila și era destinat în primul rând prietenilor săi. Potrivit Money, această marcă a realizat profituri uimitoare în ultimii ani, însumând aproximativ 1 miliard de dolari. Pe de altă parte, actorul și soția sa dețin o serie de proprietăți în mai multe orașe cunoscute din Europa. Și pentru că pandemia l-a făcut să se plictisească în casă, acum George Clooney încearcă să recupereze timpul pierdut și s-a pus pe investiții imobiliare.

Ce a început să facă George Clooney cu banii, de plictiseală
George Clooney, alături de soția sa, Amal Alamuddin

Starul de la Hollywood a achiziționat o locuință de 8 milioane de euro

Clooney și Amal dețin până în prezent mai multe case în Londra, Lacul Como, Italia și San Lucas, însă actorul s-a gândit că nu ar strica și o proprietate în Franța. Potrivit National Enquirer, George Clooney a devenit extrem de dornic să călătorească din nou, după perioada de lockdown. Însă a reușit să își achiziționeze o podgorie în Franța, fără ca măcar să cerceteze toate detaliile. Astfel, au apărut unele probleme cu fostul proprietar. În plus, domeniul du Candel, o bijuterie din Brignoles, se întinde pe 170 de hectare pentru care cuplul a plătit o adevărată avere, 8 milioane de euro.

Urmăriți Impact.ro și pe