Exclusiv: Adevăratul motiv al conflictului dintre Andreea Bălan și George Burcea. Ce se întâmplă, de fapt, între ei

Alexandra Andrei 09.05.2020, 19:20
Exclusiv: Adevăratul motiv al conflictului dintre Andreea Bălan și George Burcea. Ce se întâmplă, de fapt, între ei

Certurile între Andreea Bălan și George Burcea par să nu se mai termine. Impact.ro a aflat care este principalul reproș pe care artista îl face tatălui fetițelor sale!

Andreea Bălan a înaintat deja divorțul în instanță

Andreea Bălan și George Burcea s-au cunoscut în urmă cu patru ani la o filmare, iar între ei s-a înfiripat imediat o poveste de dragoste. Fiecare credea că a găsit jumătatea cu care vrea să petreacă tot restul vieții, așa că au făcut două fetițe, iar mai apoi s-au și căsătorit.

După nici șase luni de căsnicie oficială, Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit. Decizia i-a aparținut actorului, care și-a dat seama că pur și simplu nu își mai iubește soția. La rândul său, cântăreața a suferit un adevărat șoc și a lăsat să treacă timpul, sperând ca soțul ei să revină la sentimente mai bune și să mai acorde o șansă mariajului lor.

Acum, la aproape patru luni de la rupture, lucrurile sunt cât se poate de clare. Între ei nu mai există șanse de împăcare, iar Andreea a și intentat divorțul, care se află, momentan, în stand-by, din cauza stării de urgență, cauzate de pandemia de coronavirus.

Au trecut patru luni de când Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit
Au trecut patru luni de când Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit

George nu contribuie financiar la creșterea fetițelor

Săgețile trimise prin intermediul presei sunt deja la ordinea zilei între Andreea și George. Mai mult, cei doi au discuții telefonice în care se ceartă din diverse motive. Actorul îi reproșează că nu îl lasă să vorbească mai deloc cu fiicele sale, în timp ce cântăreața consideră că el are o atitudine extrem de agresivă.

“Sunt precum șoarecele și pisica. Amândoi au strâns foarte multe frustrări și fiecare și le varsă asupra celuilalt. Andreea și-ar dori ca George să o respecte mai mult, dar mai ales să contribuie și el la cheltuielile casei, mai exact ale fetițelor.

De când a plecat, George nu i-a dat niciun ban Andreei. Desigur, ea se descurcă, chiar dacă nu mai are concerte. Însă, pur și simplu nu i se pare corect ca el să aibă doar pretenții, să spună că și el este părintele fetițelor, dar să nu se implice financiar.

El, la rândul lui, spune că ar face-o cu cea mai mare plăcere, însă nu mai are spectacole și nici reclame, din cauza pandemiei de coronavirus. George a promis că imediat ce își va relua activitatea, va contribui și financiar la creșterea fetițelor, atât cât își va permite”, ne-au dezvăluit surse apropiate celor doi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Alexandra Andrei
Masterandă la Jurnalism, Alexandra activează pe postul de redactor pentru Impact.ro din anul 2020. Noi am remarcat-o pentru calitățile sale timpurii, devenindu-ne colegă încă din perioada...