George Burcea a dormit două luni în fața blocului Vivianei Sposub. Actorul a povestit momentele grele din viața lui

Nicu Stan 09.04.2021, 08:45

George Burcea a dormit două luni în fața blocului Vivianei Sposub. Asta se întâmpla pe vremea când actorul avea doar 15 ani și nu știa că se va cupla cea care i-a fost vecină. Actorul a povestit momentele grele din viața lui.

George Burcea a pvestit cum s-a îndrăgostit de actorie. ”Meg, Ben, vă iubesc și într-o zi o să fiu ca voi!”

George Burcea a dormit două luni în fața blocului Vivianei Sposub într-o mașină veche. Actorul a povestit momentele grele din viață lui Tetelu și lui Cosmin Natanticu.

Totul s-a întâmplat pe vremea când George Bucea avea doar 15 ani. După ce un prieten l-a păcălit, acesta a fost nevoit să doarmă într-o mașină abandonată, care se afla în fața blocului Vivianei Spusub. Aceasta avea pe atunci doar 5 ani.

George Burcea se iubeste cu Viviana Sposub
George Burcea se iubeste cu Viviana Sposub

George Burcea se angajase la pavaje

“Din întâmplare, m-am întâlnit cu un băiat, vreo 20 de ani și cărare pe mijloc. El venea la bunica, în fiecare vară. Mi-a spus că are o garsonieră, pentru care cerea aproape cât un salariu de la vremea aia. În fiecare seară furam pepeni, dimineața furam pâine. I-am spus că am nevoie de un loc de muncă. M-am angajat cu 250 de lei pe lună la pavaje. După ce făceai pavajele alea, dacă se crăpau dalele, îți scădeau banii și nu mai luai niciun ban.

Am stat la el, îi plătisem și mi-a dat țeapa. Mi-a luat și casetele pe care le aveam cu mine. Am locuit iar pe stradă, un alt prieten mi-a zis că are o mașină veche și am stat două luni de zile în mașina aia, chiar în fața blocului Vivianei”, a declarat George Burcea.

George Burcea are probleme financiare și acum

Nici în timpurile de acum actorul nu se descurcă foarte bine cu banii, asta din cazua pandemiei de coronavirus. Se numără printre cei afectați grav de epidemia de coronavirus. Proiectele sale au avut de suferit, la fel și veniturile financiare. George Burcea s-a descurcat pentru o vreme cu ajutorul de la stat.

“Am primit o perioadă banii ăia de la stat, apoi am renunțat, m-am angajat. 4.070 de lei. Plăteam impozit 1.700 de lei, puneam deoparte 1.750 lei pentru comisioane”, a povestit George Burcea.

Când a realizat George Burcea că vrea să devină actor

Pe de altă parte, George Burcea a povestit de unde a venit dragostea lui pentru teatru. A fost crescut de de bunicii lui, iar serialul Sunset Beach i-a marcat viața. După asta, un moment dificil, care s-a petrecut fix înainte de un examen important, l-a marcat pe viață.

“Eu nu sunt celebru, Eram în anul 1999, la Puțureni, județul Botoșani, cu bunicii mei și sora mea mai mare. Era un serial care se numea Sunset Beach. În fiecare seară, prindeam TVR 1. După ce vedeam acel serial, ieșeam în mijlocul străzii. Eram noi și câmpul, mă învârteam în cele patru puncte cardinale și spuneam așa: ‘Meg, Ben, vă iubesc și într-o zi o să fiu ca voi!’ Aveam vreo 10 ani.

Cum și-a pierdut George Burcea bunicul

Prima mea amintire este cu mama care nu era lângă mine, în 1993, și cu mine strigând-o în toate cele patru puncte cardinale. Nu mă interesează vedetismul și cancanul. Pe mine mă interesează doar durerea mea și proiectele pe care le am.

Eram în anul I de facultate, bunicul a căzut pe gheață, a ajuns la pat. Mi-a spus mama să vin că nu o mai duce mult. Am ajuns la el, le-am dat afară pe bunica și pe mama, am stat cu el două ore și jumătate. Atunci am primit un telefon, trebuia să plecăm că rămânem înzăpeziți. După cele două ore și jumătate, mi-a spus: ‘mai stai!’. După două zile, a murit. M-a sunat mama înainte de examen și mi-a spus că a murit bunicul”, a mai povestit George Burcea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI