Genial. Casa în care s-a filmat „Singur acasă” se închiriază pe Airbnb. Câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru o singură noapte

Andra Daoud 02.12.2021, 12:30

Casa în care s-a filmat celebra peliculă „Singur acasă” se poate închiria pentru o noapte, prin Airbnb. Locuința în care s-a desfășurat, în mare, acțiunea din prima parte a filmului se află în Chicago, iar doritorii pot participa la o licitație organizată de către Airbnb. Casa cu trei etaje se închiriază pentru o singură zi, iar cei care vor sta în ea vor avea parte de multe surprize care au legătură cu filmul.

Casa din „Singur acasă” se poate închiria prin Airbnb

Vila în care locuiau Kevin și familia lui, din filmul „Singur acasă”, este disponibilă pentru patru persoane și poate fi închiriată duminică, 12 decembrie. Cei de la Airbnb organizează o licitație care va începe marți, 7 decembrie, și care pornește de la 25 de dolari, potrivit publicației ABC Chicago.

Fanii filmului pot intra în pielea personajelor din „Singur acasă” pe 12 decembrie, iar compania Airbnb promite surprize din belșug: capcane asemănătoare cu cele din film, o întâlnire cu o tarantulă adevărată și cea mai bună pizza din Chicago sunt incluse în prețul pe care îl vor plăti cei care vor câștiga licitația.

Cei patru oaspeți vor fi întâmpinați de actorul care a jucat rolul lui Buzz, fratele protagonistului Kevin. Oferta de închiriere a casei din celebrul film face parte din campania de promovare a remake-ului „Home Sweet Home Alone”, produs de Disney+.

Genial. Casa în care s-a filmat „Singur acasă” se închiriază pe Airbnb. Câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru o singură noapte
Genial. Casa în care s-a filmat „Singur acasă” se închiriază pe Airbnb. Câți bani trebuie să scoți din buzunar pentru o singură noapte

31 de ani de la apariția filmului „Singur acasă”

Prima parte a trilogiei „Singur acasă” a apărut în 1990 și încă este vizionată anual de milioane de oameni. Este unul dintre filmele puternic asociate cu perioada Crăciunului și este greu să găsești pe cineva care să nu fi văzut măcar o secvență din aventurile lui Kevin. Puștiul rămâne singur acasă – așa cum spune și numele filmului – de Crăciun, după ce familia lui pleacă, în mare grabă, să prindă avionul spre Paris, acolo unde urmează să sărbătorească de Crăciun.

Kevin își dă seama că a fost „uitat” acasă și are parte de aventura vieții lui: puștiul trebuie să păzească locuința, căreia doi hoți i-au pus gând rău, știind că familia McCallister va petrece Sărbătorile în Europa. Plin de curaj și imaginație, Kevin pune la cale o mulțime de capcane pentru a-i împiedica pe tâlhari (interpretați de Joe Pesci și Daniel Stern) să prădeze locuința. De cealaltă parte, mama lui Kevin își amintește că l-a lăsat acasă și face tot posibilul să se întoarcă la Chicago, pentru a fi împreună cu el.

Rolul i-a adus extrem de multă notorietate lui Macaulay Culkin, care a fost distribuit și în partea a doua a filmului: „Pierdut în New York”, apărut în 1992.

Urmăriți Impact.ro și pe