Surpriza anului în televiziunea din România. Celebrul Singur acasă nu se va mai vedea pe Pro TV, cine l-a ”furat”

Stan Filon 22.09.2021, 13:07
Surpriza anului în televiziunea din România. Celebrul Singur acasă nu se va mai vedea pe Pro TV, cine l-a ”furat”

Parcă nu este Crăciun fără filmul genial ”Singur acasă”. Copiii îl așteaptă tot timpul anului, iar adulții recunosc cu mâna pe inimă că se uită an de an, alături de cei mici, la peripețiile micuțului Kevin, uitat acasă de părinții săi, chiar în preajma Crăciunului. Totul se reflectă în audiențele record înregistrate an de an de filmul respectv, care până acum a fost difuzat de Pro TV. Ei bine, anul acesta s-a produs surpriză! Unde va putea fi văzut filmul fără de care Crăciunul ar fi mai sărac.

Este surpriza anului în televiziune: unde va rula pelicula ”Singur acasă”

Pentru prima dată după 20 de ani, ”Singur acasă” nu va mai putea fi văzut la Pro TV. ”Home Alone” va aduce începând de anul acesta audiențele record la un alt post de televiziune, după cum relatează astăzi publicația Paginademedia.ro.

Așadar, aventurile micuțului Kevin, interpretat magistral de actorul Macaulay Culkin, vor putea fi văzute la Antena1! Momentan, nu a fost emis niciun comunicat pe această tempă, însă șefii Antena 1 au confirmat informațiile pentru sursa citată, fără a da mai multe detalii despre achiziția foarte importantă pentru trust.

Este surpriza anului in televiziune - unde va rula pelicula ”Singur acasă”
Este surpriza anului in televiziune – unde va rula pelicula ”Singur acasă”

Informația a fost confirmată

Dacă vine Crăciunul, vine Singur Acasă. Pe Pro TV? Nu! Pentru prima dată în peste 20 de ani, filmul Home Alone va fi difuzat, din informaţiile Paginademedia.ro, nu de Pro TV, ci de Antena 1.”Anul acesta Singur Acasă – Home Alone se va vedea pe postul Intact”.

În ultimii 20 de ani, Singur acasă a adus audiențe Pro TV-ului care au urcat televziunea din Pache Protopopescu în top, de fiecare dată. Niciun alt film, serial sau altă producție de televiziune nu a putut întrece performanțele aduse de celebrul film american. De exemplu, nu mai departe de anul trecut, Singur acasă era urmărit, la nivel naţional, de peste 2,2 milioane de români în fiecare minut. Antena 1 se plasa pe locul 2, la mare distanță, cu Gala Te cunosc de undeva”

Pe locul doi era, la distanţă de 600.000 de telespectatori, Antena 1 care dădea, în premieră, ”Gala Te cunosc de undeva, care a înregistrat doar 600.000 de telespectatori.

Iată câteva date din audienţele Singur Acasă de-a lungul timpului (prima parte a producţiei):

  • În 2020, când filmul a fost difuzat pe 7 decembrie, Singur Acasă a strâns o audienţă de 2,2 milioane de privitori.
  • În 2018, când era transmis pe 8 decembrie, Singur Acasă ţinea aproape 2,1 milioane de români în faţa televizoarelor.
  • În 2017, când a fost difuzat pe 9 decembrie, Home Alone era văzut de 2,2 milioane de români.
  • În 2016, (pe 10 decembrie), filmul cu Macaulay Culkin în rol principal a fost urmărit de 2,5 milioane de persoane din întreaga ţară. La fel şi în urmă cu trei ani.
  • În 2014 filmul a fost urmărit de 2,7 milioane de persoane, iar în 2013 cifrele au fost asemănătoare.