Geanina Ilieș, lovitură cruntă! Aproape de faliment! Cum a ajuns în colaps financiar

Luiza Moldovan 12.06.2020, 19:18

Nu există om pe fața pământului să nu fi fost afectat de pandemia de Covid-19. Dacă pe unii i-a mototolit bine de tot, dacă pe alții doar i-a ciufulit puțin și dacă altora doar le-a sucit hainele pe ei, Geanina Ilieș poate să spună că a avut noroc. O intuiție extraordinară a făcut-o să-și vândă salonul de remodelare corporală pe care-l avea, fix înainte de toată nebunia.

Lovitura de grație a Geaninei Ilieș

Geanina Ilieș are un înger pe undeva, pe lângă ea. Sau, poate, mai mulți, pentru că gestul pe care l-a făcut înainte să se reîntoarcă în televiziune a salvat-o de multe griji și bani pierduți. Geanina Ilieș a cochetat cu mediul de afaceri înainte să revină în televiziune. Mai întâi a avut un salon de bronzat, apoi – o clinică de remodelare corporală.

Apoi, prezentatoarea de la „Gospodar fără pereche” (Pro TV) a scos la licitație clinica de înfrumusețare, cu aproape toată aparatura din dotare. Și-a mai păstrat un singur salon.

Gianina Ilieș a avut un fler fantastic atunci când și-a vândut afacerea, cu foarte puțin timp înainte de declararea pandemiei
Geanina Ilieș a avut un fler fantastic atunci când și-a vândut afacerea, cu foarte puțin timp înainte de declararea pandemiei

„Afacerea merge și acum foarte bine”

„Pe timpul pandemiei, mi-am dat seama că am avut foarte mare noroc. Cel puțin când am redeschis, mi-am dat seama că am mai puține griji”, a spus Geanina Ilieș pentru Libertatea. Prezentatoarea spune că resimte efectele crizei chiar și cu un singur salon, dar că nu se plînge, pentru că știe că sunt mulți oameni de afaceri într-o situație mult mai incomodă ca a ei.

“E greu, ca pentru toată lumea, în schimb mulțumesc lui Dumnezeu, întrucât și acum merge foarte bine afacerea și mă rog să meargă și de acum înainte. Am deschis de pe data de 15 mai, în toate condițiile impuse de autorități. Abia așteptam să redeschid pentru că sunt foarte mândră de salon. Mă implic în afacerea asta deja de cinci ani”.

Urmăriți Impact.ro și pe