Cine va primi apartamentul în care a trăit Costin Mărculescu! Singurul moștenitor nici nu știe că actorul a murit

Luiza Moldovan 12.06.2020, 15:02

Costin Mărculescu nu a lăsat în urmă mare lucru, din punct de vedere material. Apartamentul în care s-a stins e singura lui avere și va reveni de drept singurului său moștenitor – băiatul pe care îl are dintr-o relație, tumultuoasă, altfel, cu Samira – un fotomodel.

Singurul moștenitor al lui Costin Mărculescu nici nu știe că acesta a murit

Costin și Samira nu au stat mult timp împreună, iar relația lor a fost nevrotică și pasională. Însărcinată, Samira a ales să plece din țară la părinții ei, în Australia. Aici a stat până în 2015, timp în care s-a născut Bibi, băiatul rezultat din relația ei cu Costin Mărculescu.

Dar Costin nu a crezut că Bibi e băiatul lui, astfel că Samira a făcut un teste de paternitate pentru a-i demonstra acestuia că nu minte. Acum, Bibi probabil că nu știe că tatăl lui a murit. De altfel, distanța fizică dintre tată și fiu și-a spus cuvântul, iar cei doi nu au putut să aibă o relație sănătoasă. Cu toate astea, Costin era foarte mândru de faptul că e tată și nu ezita niciodată să povestească în emisiunile televizate despre Bibi.

Mărirea și decăderea lui Costin Mărculescu - ar fi putut să aibă tot, dar a pierdut tot
Mărirea și decăderea lui Costin Mărculescu – ar fi putut să aibă tot, dar a pierdut tot

A pierdut tot după ce a avut tot

Apartamentul în care a fost găsit e singura avere materială a lui Costin Mărculescu. Acesta avusese, la începutul anilor 2000, o avere estimată de aproximativ un milion de euro.

După ce a pierdut tot, era implicat în diverse anturaje dubioase, scandaluri și era întruna dator cu bani. Potrivit prietenei sale, Oana Zăvoranu, Costin Mărculescu nu avea bani nici de facturi în ultima vreme.

Trupul neînsuflețit al lui Costin Mărculescu este depus la capela bisericii Sf. Gheorghe Nou, iar prietenii pot veni să-și exprime condoleanțele. Mâine va avea loc înmormântarea.

Urmăriți Impact.ro și pe