Geanina Ilieș, emisiune nouă, total diferită față de Ferma de la Pro Tv. Unde va putea fi văzută

Nicu Stan, Mirabela Năstase 31.03.2021, 09:15
Geanina Ilieș, emisiune nouă, total diferită față de Ferma de la Pro Tv. Unde va putea fi văzută

Geanina Ilieș, emisiune nouă, total diferită față de Ferma de la Pro Tv. Unde va putea fi văzută îndrăgita vedetă, citiți în articolul de mai jos.

Geanina Ilieș are o nouă emisiune. Unde va putea fi urmărită vedeta și ce invitați va avea

Geanina Ilieș are o emisiune nouă ce va fi total diferită față de Ferma de la Pro Tv. Geanina Ilieș va putea fi văzută în online pe Pro TV Plus. Noua emisiune se numește ”Hai să fim super!” și va avea ca invitați foști sau actuali sportivi ai României.

Primul episod al emisiunii Genainei Ilieș l-a avut drept invitat pe Mihai Leu, fost boxer și campion mondial WBO la semimijlocie în 1997.

Geanina Ilies va prezenta emisiunea Hai sa fim super!
Geanina Ilies va prezenta emisiunea Hai sa fim super!

Care sunt următorii invitați ai Geninei Ilieș

Producția a cărei prezentatoare este Geanina Ilieș se va putea urmări pe protvplus.ro timp de trei săptămâni, zi de zi. În emisiunea Hai să fim super sportivii vor vorbi despre cariera lor și vor povesti întâmplări din viața personală, necunoscute publicului larg.

În zilele următoare, la Hai să fim super vor fi invitați și alte personalități din sport precum:

Benny Adegbuyi
Ilie Dumitrescu
Ana Maria Brânză
Gică Craioveanu
Gică Popescu
Bogdan Stelea

Geanina Ilieș a prezentat și emisiunea Gospodar fără pereche

Geanina Ilieș a prezentat la PRO TV și emisiunea Gospodar fără pereche, după ce Anamaria Prodan a renunțat să o mai prezinte.

Sunt extrem de bucuroasă să fiu parte din acest proiect! Preiau ștafeta de la @anamariaprodanreghecampf , care a fost absolut minunată la cârma emisiunii, și îmi doresc să ducem mai departe emisiunea: gospodarii sunt senzaționali, iar noul sezon vine cu un suflu complet nou. Sunt foarte entuziasmată și de-abia aștept să începem filmările!”, scria atunci vedeta pe Instagram.

Geanina Ilieș, concurentă la Ferma

Până să ajungă prezentatoarea sezonului 2 Gospodar Fără Pereche, Geanina Ilieș a mai participat în calitate de concurentă la Ferma, iar în trecut a prezentat știrile  la Antena 1.

Anamaria Prodan a luat prin surprindere pe toată lumea cu vestea plecării ei de la Gospodar Fără Pereche. Impresara a motivat plecarea de atunci spunând că urmează o prioadă aglomerată pentru ea, motiv pentru care s-a văzut nevoită să renunță la emisiunea de la PRO TV.

De ce i-a cedat locul Anamaria Prodan Geaninei Ilieș la Gospodar fără pereche

Nu mai am cum, eu intru în perioada transferurilor la fotbal și atunci în noiembrie, decembrie, ianuarie, trebuie să muncesc. Nu am cum. Asta înseamnă să rup definitiv legătura cu familia, să nu mai apuc să-i văd pe ei absolut deloc, să filmez și să fac fotbal. Nu am cum, nu-mi ajung 24 de ore”, spunea Anamaria Prodan în luna octombrie 2019.

Urmăriți Impact.ro și pe