Garsoniera de 9 metri pătrați care o întrece pe cea din Cluj. „Aici e dușul, unde îmi țin geamantanul”

Badea Violeta, Cosmin Chelu 05.01.2023, 11:08
Garsoniera de 9 metri pătrați care o întrece pe cea din Cluj. „Aici e dușul, unde îmi țin geamantanul”

După celebra garsonieră de 11 metri pătrați din Cluj, o altă locuință dată spre închiriere face senzație în mediul online. Spre surprinderea multora, proprietarii cer un preț lunar de aproximativ 700 de euro. Cum arată camera pe care a închiriat-o deja o tânără care s-a mutat acolo din Statele Unite ale Americii!

O nouă garsonieră minusculă a devenit „vedetă” pe internet

După bine-cunoscuta garsonieră de 11 metri pătrați din Cluj, o altă locuință minusculă face senzație pe rețelele sociale, după ce tânăra care a închiriat-o a publicat imagini în mediul online.

De data aceasta, însă, este vorba despre o garsonieră de 9 metri pătrați din Paris. După cum se poate observa și din imaginile publicate de tânără, locuința este minusculă.

Cu toate astea, în ea se află strictul necesar. La un pas de ușa de la intrare se află toaleta, cu o oglindă deasupra și un mic dulap dedesubt, unde spune tânăra că își ține obiectele de igienă.

La câțiva pași în stânga se află o mică chicinetă cu gresie albă, cu două dulapuri, un mini-bar, două sertare, câțiva centimetri de blat și un aragaz electric pentru gătit. În lateral, peretele este completat de un dulap care dă spre piciorul patului și este rezemat de un alt perete.

Pentru a-i conferi o notă personală, fata a umplut pereții cu colaje ale muzeelor sale preferate și ale locurilor pe care le-a vizitat în timpul petrecut în Europa. Micuța garsonieră are, de asemenea, un radiator, o măsuță de cafea din sticlă și o fereastră mare cu perdele, cu vedere spre parc.

Citește și Cum arată garsoniera de închiriat, cu toaletă și duș în dulap. Anunțul a devenit viral pe internet!

Cum arata micuta garsoniera din Paris 1
Cum arata micuta garsoniera din Paris

Tânăra își ține geamantanul în duș

Toaleta se află în spatele unei uși mici din sticlă opacă, iar dușul se află în ușile de lângă aceasta. Pentru a optimiza spațiul, tânăra râde în timp ce arată cum folosește scaunele pe post de cuier, iar dușul ca loc de depozitare a geamantanului.

În comentarii, utilizatoarea TikTok a precizat că nu ea plătește chiria pentru locuință, ci că aceasta este achitată de către familia care a angajat-o.

Ea a spus că tariful lunar este de aproximativ 700 de euro pe lună. Trebuie menționat, însă, că există sute de astfel de locuințe în marile orașe ale lumii. Adesea, acestea au mai puțin de 15 metri pătrați.

Citește și Cum arată cea mai ieftină garsonieră din România. Proprietarul o scoate la vânzare!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...