Gafă uriașă a televiziunii naționale din Australia. Ce s-a putut vedea în timpul știrilor, la ora la care se uitau și copiii

Ioana Bucur 20.08.2021, 17:56
Gafă uriașă a televiziunii naționale din Australia. Ce s-a putut vedea în timpul știrilor, la ora la care se uitau și copiii

Greșeală colosală, la oră de vârf, în timpul știrilor de seară de la televiziunea națională din Australia. Un material la care se uitau și copiii a fost întrerupt și înlocuit cu scene greu de privit, chiar și pentru adulți.

Ritual periculos, difuzat, din greșeală, la televiziunea națională din Australia

Australienii care urmăreau știrile de seară la televiziunea națională au rămas fără cuvinte în momentul în care, la o oră la care în fața ecranelor erau și copii mici, a fost difuzată o parte a unui ritual satanist.

Videoclipul șocant, ce are doar câteva secunde, a apărut în mijlocul unui material despre modul în care sunt îngrijiți câinii polițiști. Din senin, imaginile cu oamenii legii în uniformă și patrupezii au fost înlocuite cu unele în care apăreau trei bărbați îmbrăcați în negru alături de ceea ce pare a fi un altar satanist și o cruce întoarsă. Unul dintre ei a strigat „Hail Satan” înainte ca imaginile să fie întrerupte la fel de brusc cum au apărut.

Prezentatoarea programului de știri al Australian Broadcasting Corporation, cunoscut ca ABC TV, Yvonne Yong, a continuat jurnalul, fără să aibă vreo reacție. Până în acest moment, nu se știe cum a ajuns înregistrarea de la ritualul satanist în montajul ABC TV.

Secvențele ar proveni dintr-un videoclip publicat pe Facebook de Noosa Temple of Satan, un grup satanist din Queensland. Aceleași imagini sunt văzute într-o înregistrare live difuzată de grup pe data de 30 octombrie a anului trecut.

Gafă uriașă a televiziunii naționale din Australia

Gruparea, ai cărei membri se declară sataniști, a devenit cunoscută în Australia după ce a cerut guvernului acestei țări să permită sataniștilor să predea ore de religie în școli, relatează The Brisbane Times.

Carantină până la sfârștul lunii septembrie în Australia

Sydney va rămâne în carantină până la finalul lunii septembrie, iar autorităţile au impus o restricţie de mobilitate pentru două milioane de locuitori din cele mai afectate suburbii ale oraşului.

Locuitorilor oraşului le-a fost cerut să rămână în locuinţe de la finalul lunii iunie. Chiar şi aşa, numărul contaminărilor cu SARS-CoV-2 s-a dublat în ultima săptămână, cu 642 de noi cazuri anunţate vineri, după ce cu o zi înainte fuseseră raportate 681.

„Prezint scuze faţă de marea majoritate a oamenilor din acele comunităţi care acţionează corect, dar pentru sănătatea şi siguranţa noastră trebuie să luăm aceste decizii dificile”, a spus prim-ministrul statului New South Wales, Gladys Berejiklian, potrivit BBC.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...