O femeie din Australia a avut şocul vieţii. Un ou misterios a apărut în tavanul casei. Ce era de fapt

Antonia Iacobescu 15.08.2021, 11:50
O femeie din Australia a avut şocul vieţii. Un ou misterios a apărut în tavanul casei. Ce era de fapt

O femeie din Australia a avut şocul vieţii după ce a descoperit un ou misterios în tavanul casei. Imaginea respectivă a devenit virală pe internat și majoritatea internauților au încercat să-și dea cu părerea despre obiectul ciudat, scrie 7news.com.au.

„Asta se află în garderoba fiului prietenei mele. Ei nu știu dacă a fost mereu acolo și nu l-au observat până acum sau dacă abia acum a apărut. Nu s-au mutat de mult acolo. Are cineva idee ce este? Și ce ar trebui să facă?”, a scris Amy pe un grup de Facebook.

O femeie din Australia a avut şocul vieţii când a văzut ce i-a apărut în tavan

Deși postarea a strâns sute de comentarii, nimeni nu a reușit să identifice obiectul respectiv din fotografie. Cei mai mulți au crezut că ar putea fi vorba despre o pungă cu ouă de păianjen, iar casa femeii ar putea fi invadată de insecte.

„Dacă am fi cu miliarde de ani în urmă, aș fi zis că este un ou de dinozaur”, a fost mesajul unui internaut.

„Soțul meu a lucrat la deratizare și crede că este un cuib cu ouă de păianjen. Poți să îl aspiri și apoi să dai cu mult insecticid. Dacă e un cuib de păianjeni, atunci vor fi cu miile acolo”, a comentat altcineva.

Până la urmă, femeia din Australia a aflat adevărul! Socrul acesteia a descoperit că era doar spumă expandabilă folosită la acoperișul casei, care a pătruns prin tavanul locuinței.