Gafa făcută de coloana oficială a lui Joe Biden în Marea Britanie. Toată lumea a râs

Stan Filon 11.06.2021, 13:55
Gafa făcută de coloana oficială a lui Joe Biden în Marea Britanie. Toată lumea a râs

Președintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, se află în vizită oficială în Marea Britanie, acolo unde s-a întâlnit cu premierul Boris Johnson. Coloana oficială a președintelui american a făcut o gafă de care au râs toți britanicii. Momentele au fost surprinse de televiziunile din Marea Britanie.

Gafa făcută de coloana oficială a lui Joe Biden în Marea Britanie

Președintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, are o săptămână foarte încărcată, după ce a pornit în primul său tur de vizite în străinătate, de când și-a preluat mandatul la Casa Albă. Joe Biden s-a întâlnit cu premierul Boris Johnson și urmează să aibă o întrevedere și cu Regina Marii Britanii, după care va lua parte la primele sale summit-uri NATO și G7 în calitate de președinte și, în final, o întâlnire cu Vladimir Putin, la Geneva.

În vizita sa în Marea Britanie, coloana oficială a lui Joe Biden a fost văzută de multe ori circulând pe partea dreaptă a șoselei, așa cum se face în SUA și în multe alte țări. Jurnaliștii britanici au râs efectiv de gafa făcută de coloana oficială care merge ”pe partea greșită a drumului”, deoarece știm cu toții că în Anglia se circulă pe partea stângă a carosabilului.

Gafa facuta de coloana oficiala a lui Joe Biden in Marea Britanie
Gafa facuta de coloana oficiala a lui Joe Biden in Marea Britanie

Americanii au uitat că sunt în Marea Britanie

„Doar 18 vehicule în coloana președintelui Biden de data aceasta, dar conducând tot pe partea greșită a drumului”, a comentat sarcastic jurnalistul Alex Wood de la postul ITV pe Twitter, unde a postat și un video în care se vede o coloană lungă de mașini oficiale mergând pe partea dreaptă a drumului.

Preşedintele american Joseph Biden a declarat joi seară, după întrevederea cu premierul britanic Boris Johnson, că au reafirmat „relaţia specială” dintre Statele Unite şi Marea Britanie. Acesta a subliniat faptul că va fi intensificată cooperarea bilaterală pentru abordarea noilor provocări pe plan mondial. Boris Johnson a vorbit despre tensiunile post-Brexit din Irlanda de Nord și a promis că acestea vor fi rezolvate.

Cei doi lideri au vorbit despre tensiunile post-Brexit din Irlanda de Nord

„Am abordat şi am discutat o gamă largă de probleme asupra cărora Marea Britanie şi Statele Unite colaborează foarte strâns. Am reafirmat relaţia specială dintre cetăţenii noştri şi am reînnoit angajamentul pentru apărarea valorilor democratice permanente pe care le împărtăşesc ambele ţări”, a afirmat Joseph Biden, potrivit Mediafax, care preia CNN.

„În prezent, dezvoltăm angajamentul pentru o Cartă Atlantică revitalizată, actualizată, pentru a aborda principalele provocări ale acestui secol: securitatea cibernetică, tehnologiile emergente, sănătatea globală şi schimbările climatice. Am discutat obiectivele noastre comune pentru ghidarea ambiţioaselor acţiuni mondiale de contracarare a schimbărilor climatice”, a subliniat și preşedintele SUA.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...