Gafă de proporții a primarului din Iași! Ce a putut să facă Mihai Chirica în timpul unei conferințe

Elena Avramescu 19.08.2020, 12:29
Gafă de proporții a primarului din Iași! Ce a putut să facă Mihai Chirica în timpul unei conferințe

Primarul Iașiului și candidatul PNL la primărie, Mihai Chirica, a reușit să bifeze o gafa uriașă în timpul unei conferințe, imediat după ce și-a depus candidatura pentru un nou mandat, după cum relatează Ziarul de Iași.

Gafă de proporții a primarului din Iași

Din păcate, a încurcat unele cuvinte astfel că sensul lor a fost denaturat și a ieșit un dezastru în acea conferință. Mihai Chirica a spus că dorește ca „analfabetismul să nu plece din oraș, ci dimpotrivă”, fără să își dea seama pe moment ce a spus.

„Vom continua proiectele noastre, să ne dezvoltăm, să promovăm un mediu curat, să aducem cât mai multe zâmbete pe fețele copiilor noștri, să le facem un sistem educativ de prim rang, iar analfabetismul să nu plece niciodată din orașul nostru, ci dimpotrivă, să rămânem un exemplu pentru țară prin rezultatele pe care în patru ani le-am avut, an de an stând în topurile naționale cu copiii noștri”.

Gafă de proporții a primarului din Iași
Gafă de proporții a primarului din Iași

Mihai Chirica și-a depus candidatura, luni, pentru un nou mandat, fiind un candidat din partea PNL, după ce la alegerile din 2016 a fost ales din partea PSD. Astfel că a făcut o schimbare majoră. Se pare că Mihai Chirica a fost exclus din partid după mai multe declarații acide la adresa conducerii PSD de atunci.

La ceva timp după conferința dezastruoasă, Mihai Chirica și-a dat seama de gafa făcută sau i-a atras cineva atenția, fiindcă a ținut să clarifice pe pagina sa de Facebook că a fost o simplă greșeală și a luat totul cu umor.

„Luni, la depunerea candidaturii pentru un nou mandat de primar, pe fondul unei emoții firești, am reușit să scot un „porumbel”… E evident pentru orice persoană bine intenționată că este o simplă greșeală, însă recunosc faptul că umorul involuntar este suculent și, probabil, m-aș fi amuzat și eu dacă nu aș fi fost autorul”, a spus acesta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...