Gabriela Spanic, distrusă de operaţiile estetice. Este şocant cum a ajuns să arate actriţa

Iancu Andreea, Badea Violeta 23.02.2021, 16:05

În urmă cu mai bine de 20 de ani, românii se uitau cu sufletul la gură la telenovelele care o aveau drept protagonistă pe Gabriela Spanic. Apreciată pentru talentul său actoricesc dar mai cu seamă pentru frumusețea extrem de naturală pe care o afișa, actrița a făcut furori ani la rândul cu producții precum „Stăpâna”, „Uzurpatoarea” sau „Intrusa”, devenind astfel celebră în întreaga lume. Totuși trecerea timpului și mai cu seamă medicii chirurgi și-au pus amprenta asupra fizicului vedetei, care arată total schimbată după operațiile estetice.

Gabriela Spanic, de la Regina telenovelelor, la Regina operațiilor estetice

Cine nu își amintește perioada în care limba spaniolă era învățată de la telenovele?! Pe atunci, Gabriela Spanic era o frumoasă actriță originară din Venezuela, care atinsese coarda sensibilă a multor telespectatori. Rolurile vedetei din telenovele, devenită ulterior un star intenațional, au cucerit publicul din întreaga lume. Devenită celebră datorită rolurilor din „La Usurpadora”, „La intrusa”, „Prisionera”, „Por tu amor” sau „La venganza”, Gabriela Spanic avea să cunoască succesul la vârsta de numai 20 de ani.

Vedeta de talie mondială are astăzi aproape 50 de ani însă frumusețea de odinioară a pălit în fața intervențiilor estetice, care se pot observa pe chipul ei. Gabi Spanic a ales să își injecteze acid hialuronic pentru a-și ridica pomeții, și-a mărit buzele, însă nu doar chipul a suferit modificări. Actrița a optat și pentru o mărire a bustului și a posteriorului. Ulterior, ea a pozat goală, la 45 de ani, ședință foto care a demonstrat că medicul estetician poate să șteargă ani de pe trupul pacienților. Total schimbată, actrița nu mai seamănă deloc cu Gabriela Spanic atât de iubită de public în urmă cu mai bine de două decenii.

Actrița făcea furori în întreaga lume cu rolurile din telenovele
Actrița făcea furori în întreaga lume cu rolurile din telenovele

A trăit o dramă după ce a fost otrăvită de asistenta personală

Dincolo de celebritatea de care s-a bucurat, Gabi Spanic a trecut și prin momente cumplite. În urmă cu mai mulți ani, asistenta sa personală, Maria Celeste Fernandez, a otrăvit-o nu doar pe actriță, dar și pe fiul său și pe mama sa cu sulfat de amoniu. Cu toții au ajuns la spital, fiindu-le afectate mai multe organe din corp.

Celebra actriță a vorbit în anul 2017 despre acest incident teribil, mărturisind că fiul său, care avea o vârstă fragedă la acel moment, a rămas cu sechele în urma incidentului. Totodată, și actrița a avut de suferit din cauza episodului, manifestând mai multe probleme la nivelul plămânilor și ficatului.

Unul din plămâni e inutil şi respiră foarte greu. Pot muri în somn, sufocată. Ficatul otrăvit trebuie susţinut cu vitamine şi tratamente, dar îmbunătăţirile sunt mici. Sufăr de nevralgii puternice, la fel şi mama mea. Iar fiul meu de cinci ani are imunitatea la pământ, fiind mai mereu bolnav, a mărturisit tristă vedeta, în urmă cu câțiva ani.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...