Gabriela Firea, un nou atac asupra lui Nicușor Dan. Ce îi reproşează acum noului edil al Capitalei: “O năpastă pe capul bucureștenilor”

Nicu Stan 28.04.2021, 14:48
Gabriela Firea, un nou atac asupra lui Nicușor Dan. Ce îi reproşează acum noului edil al Capitalei: “O năpastă pe capul bucureștenilor”

Gabriela Firea, un nou atac asupra lui Nicușor Dan. Ce îi reproşează acum noului edil al Capitalei senatorul PSD, vedeți în articolul de mai jos.

Gabriela Firea, atac devastator la Nicușor Dan pe tema creșterii taxei de reședință. ”Bucureșteni vor plăti enorm pentru locurile de parcare”

Senatorul PSD Gabriela Firea a lansat un nou atac asupra lui Nicușor Dan. Ce îi reproşează acum noului edil al Capitalei, fostul edil.

Fostul primar al Bucureștiului, Gabriela Firea, îl etichetează pe Nicușor Dan, primarul actual general al Capitalei, drept ”o năpastă pe capul bucureștenilor” după ce, marți, a fost votată în Consiliul General majorarea substanțială a taxelor pentru parcările de reședință din București.

Taxa de parcare creste substantial in Bucuresti
Taxa de parcare creste substantial in Bucuresti

Ce a anunțat Nicușor Dan pe rețeaua de socializare

Astfel, Nicușor Dan a anunțat, pe rețelele de socializare, că această creștere a taxei de reședință a fost propusă la cererea primarilor de sector, urmând a intra, efectiv, în vigoare abia în 2022.

”La solicitarea primarilor de sector din București, în Consiliul General s-a votat azi și majorarea taxelor pentru parcările de reședință. Aceste taxe vor crește efectiv începând cu 2022 și vor ajunge până la o sumă cuprinsă între 300 și 600 de lei pe an, în funcție de zonă. E de subliniat că banii din aceste taxe ajung la primăriile de sector, iar primarii de sector au cerut majorarea acestor taxe pentru creșterea bugetelor sectoarelor, urmând astfel să se asigure și mai buna întreținere a acestor parcări”, a scris primarul general al Capitalei.

Câți bucureșteni vor fi afectați de scumpire

Amendamentul a fost votat de consilierii generali împreună cu un proiect care prevede și creșterea taxelor și impozitelor în București pe anul 2021.

Astfel, Gabriela Firea avertizează că nu mai puțin de 200.000 de bucureșteni vor trebui să bage adânc mâna în buzunare, iar această nouă taxă a fost hotărâtă de Nicușor Danfără vreun fel de anunț sau consultare publică”.

Mesajul Gabrielei Firea

”200.000 de bucureșteni vor plăti enorm pentru locurile de parcare de reședință. Pentru unii dintre ei taxa se mărește DE 10 ORI, atenție, DE 10 ORI! Noul primar general “de dreapta” a decis, fără vreun fel de anunț sau consultare publică, să pună această nouă taxă pentru parcările de lângă blocuri.

Bine că nu a dat vina tot pe mine și pentru majorarea asta! M-am obișnuit! Noul primar general, o năpastă picată pe capul bucureștenilor, uită că înainte să vină cu un nou bir pentru bucureșteni, trebuie să vină cu soluții”, a scris Gabriela Firea pe pagina sa de socializare.

Urmăriți Impact.ro și pe