EURO 2020 | România-Spania, interes uriaș pentru partida din preliminarii. De ce nu se mai vinde niciun bilet

Alexandru Ioanid 29.08.2019, 11:38
EURO 2020 | România-Spania, interes uriaș pentru partida din preliminarii. De ce nu se mai vinde niciun bilet

Federația Română de Fotbal anunță că interesul pentru meciul din preliminariile EURO 2020, dintre România și Spania, a fost uriaș. Partida e programată pe 5 septembrie pe Arena Națională, de la ora 21:45.

Naționala de fotbal a României păstreză încă șanse pentru calificarea la EURO 2020, competiție la care nu a mai participat de 20 de ani. Tricolorii joacă împotriva Spaniei pe 5 septembrie, joia viitoare, pe Arena Națională.

Biletele s-au pus în vânzare încă din 19 iulie și, doar în prima zi, se vânduseră deja spre 20.000. Biletele au fost disponibile exclusiv online – pe site-urile bilete.frf.ro și bilete.ro.

De ce nu mai vinde FRF niciun bilet pentru România-Spania

Federația Română de Fotbal anunță că nu mai poate vinde niciun bilet pentru meciul România-Spania, pentru că toate tichetele s-au epuizat. Meciul se va juca cu casa închisă.

Tribunele vor fi, așadar, pline în seara meciului, tricolorii fiind susținuți din tribune de 50.000 de spectatori, care speră într-o calificare la EURO 2020. Potrivit site-ului FRF, biletele sunt sold-out (vezi foto).

Sold out pe Arena Națională la România-Spania

La Campionatul European de anul viitor, Bucureștiul va găzdui patru meciuri. Autoritățile se angajaseră că vor moderniza patru stadioane din București, numai că nu s-au ținut de cuvânt.

Gică Popescu, implicat în proiectul de organizare a Campionatului European de fotbal din 2020, recunoștea că vor fi disponibile doar două dintre ele – Steaua și Giulești

„De la 1 septembrie nu se va mai putea întâmpla nimic. La 1 septembrie, UEFA va da girul final și după 1 septembrie – sperăm să nu facem nicio prostie zilele acestea – nu se va mai întâmpla nimic. UEFA va da binecuvântarea finală. În proprție de 90 la sută – pentru că domnul ministru este de puțin timp în acetst proiect, au fost trei miniștri ai Tineretului și Sportului de când am preluat eu – avem în proporție de 95 la sută toate garanțiile guvernamentale terminate. Când noi am depus dosarul de candidaură, am avut 12 garanții guvernamentale pe care guvernul României și le-a asumat în acest proiect. Eu știu că toată lumea când vorbește de Euro-2020 se gândește la stadioane. Campionatul european nu mai poate fi pus în pericol după 1 septembrie. Eu nu cred că se mai poate întâmpla ceva în cele două zile rămase și Euro-2020 nu este pus în pericol și vom organiza un Euro-2020 și cu minim două stadioane terminate, care nu sunt în cele 12 garanții guvernamentale. Este important să le terminăm pe toate, să dăm o dovadă de seriozitate pentru că aceste stadioane sperăm să le folosim după aceea la alte competiții, aici este câștigul nostru cel mai mare, credibilitate față de UEFA”, a spus fostul internațional.

Urmăriți Impact.ro și pe