Gabriela Firea, atac dur către Nelu Tătaru. Ce acuzații grave face la adresa ministrului Sănătății

Iancu Andreea 09.07.2020, 14:09
Gabriela Firea, atac dur către Nelu Tătaru. Ce acuzații grave face la adresa ministrului Sănătății

Primarul general al Capitalei a avut o reacție dură la adresa Ministrului Sănătății, Nelu Tătaru. Gabriela Firea îl consideră vinovat pe ministru de împiedicarea redeschiderii unui spital important. De asemenea, doamna primar consideră că gestul revoltător este de a-i priva pe pacienți de serviciul medical.

Gabriela Firea, mesaj tăios, într-o postare pe Facebook

Potrivit spuselor Gabrielei Firea, primarul general al Capitalei, Nelu Tătaru este acuzat că a refuzat să redeschidă spitalul Colentina. De aceea, mulți bolnavi au fost nevoiți să stea la poarta unității medicale.

Diletantism! Rea-credinta! Asa poate fi caracterizata iesirea manipulatoare din aceasta seara a ministrului sanatatii. Dl Tataru s-a laudat la televizor, si nu institutional, asa cum este legal, ca se redeschide Spitalul Colentina.

Fara sa spuna cand, cum, ce se intampla cu pacientii covid internati.
In dispret fata de cadrele medicale si pacienti.

Vestea ar fi una buna, daca nu ar fi insotita de grotesc. Pentru ca, desi facem demersuri de peste o luna de zile sa redeschidem acest spital pentru pacientii cronici, ministrul Tataru refuza cu indarjire!

La ordinul sau, DSP Bucuresti a tinut bolnavii cronici la poarta spitalului, refuzand sa ne dea avizul pentru redeschidere.

Nici pana azi, nu am primit la spital ori la Assmb, avizul DSP, atat de mult asteptat de peste 20 000 de pacienti si cadre medicale.

Dezvăluirea unor date personale

Un al element care a deranjat-o pe Gabriela Firea este faptul că Ministrul Nelu Tătaru a dezvăluit faptul că managerul spitalului Colentina este testat pozitiv cu COVID-19. 

Bonus de ticalosie!

Ministerul sanatatii livreaza, pe surse, stirea ca managerul de la Colentina s-a contaminat cu Sars-Cov 2. Apoi o confirma grupul de comunicare strategica? Poftim? Cum?? Dispret fata de drepturile fundamentale ale pacientilor, precum si drepturile constitutionale ale fiecarui roman.

Managerul de la Colentina NU este presedintele Romaniei, nu are obligativitatea de a prezenta public un buletin medical.

Sanatos sau pacient, are dreptul sa decida daca face publice date cu caracter personal.

Daca ne mai trebuia o mostra ca acolo, sus, sunt doar diletanti si indecenti, am avut-o in seara asta!, a scris Gabriela Firea în postarea urcată pe contul său de Facebook.

Primarul General, mesaj acuzator pentru Nelu Tătaru Foto - Facebook
Primarul General, mesaj acuzator pentru Nelu Tătaru
Foto – Facebook
Urmăriți Impact.ro și pe