Gabriela Firea a răbufnit, după ce Primăria Capitalei a fost amendată cu 100.000 de lei. Ce a putut să spună despre ministrul Mediului

Sursă Foto: digi24.ro

Primăria Capitalei a fost amendată cu 100.000 de lei pentru faptul că spațiul verde pentru locuitori nu este de ajuns. După puțin timp, Gabriela Firea a lansat un atac dur la ministrul Mediului. Ce a spus primarul Capitalei despre Costel Alexe?

Gabriela Firea, atac dur la adresa lui Costel Alexe. Ce a spus despre ministrul Mediului?

Primarul Capitalei a lansat recent un mesaj dur la adresa lui Costel Alexa. Pe pagina de Facebook, Gabriela Firea îl acuză pe ministrul Mediului că se relaxează în Deltă, iar la București nu face nimic altceva decât să își ia salariul ”gras”. Totodată, primarul Bucureștiului a mărturisit că a transmis sesizări oficiale către Ministerul Mediului și către Apele Romane pentru a curăța dejecțiile aflate pe Dâmbovița.

„Aloo, Ministerul Mediului!? Domnu’ Alexe!! Aud că vă relaxați în Delta, la resort luxos!! Lașați distracția, campania electorală și așa-zisele controale în bătaie de joc, cu amenzi abuzive. Vedeți ce se întâmplă sub ochii voștri!! E treaba voastră și nu v-o faceți!! Domnul Ministru e pe la Iași, prin campanie, vrea să fie președinte de Consiliu județean!
Îl doare în cot de București! Aici vine doar să-și ia salariu gras, secretară drăguță, mașini, protocoale, interese!!
Am trimis sesizări oficiale și către Ministerul Mediului, și către Apele Romane, să curețe dejecțiile de pe Dâmbovița.”, a scris Gabriela Firea.

Gabriela Firea a răbufnit, după ce Primăria Capitalei a fost amendată cu 100.000 de lei. Ce a putut să spună despre ministrul Mediului

Sursă Foto: Facebook/ Gabriela Firea.

Replici acide la adresa lui Costel Alexe

Primarul Capitalei a ținut să adauge și două fotografii cu Râul Dâmbovița, unde se poate observa mizeria nestrânsă de foarte mult timp. Mai mult, Gabriela Firea a declarat că ministrul Mediului nu lasă nici primăria să intervină, susținând că ”ne ceartă”. Mesajul Gabrielei Firea se încheie făcând-ul pe Costel Alexe „cel mai penibil ministru al mediului!”.

„Personal i-am sesizat suplimentar Domnului Alexa de la Mediu problema! Nu a catadicsit sa raspunda! Nu-i pasa! Nu-l intereseaza! Nu trece pe acolo, probabil! Deci, problema nu exista!
Nici pe noi, de la Primarie, nu ne lasa sa intervenim, sa curatam Dambovita – ne cearta ca nu noi suntem proprietari sau administratori, ci Guvernul, dar nici ei nu fac nimic!!
Indolenta crasa! Dispret fata de oameni! Cel mai penibil ministru al mediului!”, a încheiat Gabriela Firea mesajul de pe pagina de socializare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI