Gabriela Firea a dat cărțile pe față! Prima reacție a edilului, după ce s-a spus că vrea să o pună pe Dana Budeanu pe listele PSD la parlamentare

Elena Avramescu 04.09.2020, 07:51
Gabriela Firea a dat cărțile pe față! Prima reacție a edilului, după ce s-a spus că vrea să o pună pe Dana Budeanu pe listele PSD la parlamentare

Zilele trecute, controversata Dana Budeanu a declarat public că o susține pe Gabriela Firea la alegeri, pentru că ar candida pe listele PSD. Și nu este de mirare, fiindcă cele două sunt bune prietene iar Dana Budeanu s-a arătat deseori de partea PSD-ului.

Gabriela Firea a dat cărțile pe față

Însă Gabriela Firea a reacționat imediat dupa aceste discuții și a spus că nici nu se pune problema de așa ceva și că dacă ar fi fost vorba despre alt candidat ar fi fost un lucru pozitiv această susținere, menționând că dacă un candidat e susținut fățiș de o personalitate, e de bine. Eu sunt în această situație complet nedreptățită.”

”E chiar de râs realmente. Vă dați seama cum aș fi putut eu să propun, în perioada alegerilor europarlamentare, pe vremea lui Dragnea, că atunci s-au desfășurat acele alegeri să așeze pe lista PSD București, pe Dana Budeanu sau pe oricine altcineva.

Relațiile tensionate dintre mine si domnul Dragnea, vă dați seama cum mă puteam duce să zic de Dana Budeanu să fie pe locurile eligibile. Asta arată ce maninpulare ieftină a făcut acest ziar astăzi. E păcat, pentru că e un ziar de prestigiu și un brand practic național și să vii cu astfel de minciuni și să împroști în așa manieră în spațiul public.

Gabriela Firea a dat cărțile pe față
Gabriela Firea a dat cărțile pe față cu privire la declarațiile Danei Budeanu

Prima reacție a edilului

Eu abia am timp să mă văd cu propria familie vă dați seama, familia mea spune că vin acasă ca la propriul hotel. E un sentiment bizar. Dacă un candidat e susținut fățiș de o personalitate, e de bine. Eu sunt în această situație complet nedreptățită”, a declarat Gabriela Firea, potrivit Antena3.

Dana Budeanu a ridicat-o în slăvi pe Gabriela Firea, actualul primar al Captalei, spunând despre aceasta că a dus la capăt foarte multe proiecte, atât de multe că nici nu mai știe câte.

”Eu dacă mă puc acum să enumăr câte a făcut Gabi. Pe bune acum! Căutaţi singuri, câte a făcut Gabi Firea în Bucureşti ! Băi, eu nu pot să ţin minte”, a spus și Dana Budeanu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Elena Avramescu
Este redactor Impact.ro. Absolventă a Colegiului Naţional ”Mihai Eminescu” din Buzău, precum şi a Facultăţii de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion din Bucureşti, Elena Avramescu...