Gabriela Cristea, cucerită de declarația de dragoste a lui Tavi Clonda. ”Fac nunta cu șase persoane sau nu?”

Iancu Andreea 14.12.2020, 08:24
Gabriela Cristea, cucerită de declarația de dragoste a lui Tavi Clonda. ”Fac nunta cu șase persoane sau nu?”

Dragostea nu durează doar trei ani, iar asta o dovedesc Gabriela Cristea și soțul său, Tavi Clonda. Pentru că este extrem de activă în mediul online, frumoasa prezentatoare a dezvăluit urmăritorilor săi cum a cucerit-o soțul său cu o declarație de dragoste neașteptată.

Surprinsă de declarația de dragoste a lui Tavi Clonda

Se spune că o căsnicie de succes presupune să te îndrăgostești de mai multe ori, însă de fiecare dată de aceeași persoană. Deși formează o familie de aproximativ cinci ani de zile, Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt un cuplu de invidiat, dovedind că sentimentele sunt la fel de puternice între ei, la fel ca în prima zi. Iar Tavi pare să fi descoperit secretul pentru a-și face soția fericită. Pentru că pandemia i-a afectat serios viața profesională, prezentatoarea petrece mai mult timp în compania familiei. Și de aceea, ea împărtășește adesea frânturi din viața alături de Tavi și cele două fiice superbe.

Recent, Gabriela a dezvăluit cum a reușit soțul său să o cucerească cu o declarație specială de dragoste. Vedeta s-a trezit într-o dimineață cu un trandafir și un bilețel alături, pe care scria „Vrei să te recăsătorești cu mine?”. Se pare că gestul romantic a fost pregătit de Tavi cât timp prezentatoarea TV dormea. Gestul romantic nu a fost trecut cu vederea de către frumoasa brunetă, care i-a oferit un răspuns pe măsură soțului său. Totul a fost dezvăluit de vedetă printr-un Instastory.

„Suntem în pandemie. Fac nuntă cu șase persoane sau nu?! … Normal că vreau să mă recăsătoresc cu tine, oricând”, este mesajul transmis de Gabriela Cristea soțului ei.

Gabriela și Tavi au împreună două fetițe superbe
Gabriela și Tavi au împreună două fetițe superbe

Gabriela Cristea își dorește să revină în televiziune

Pandemia a afectat numeroase profesii, printre care și pe cele din televiziune. Deși frumoasa prezentatoare nu a lipsit de pe micile ecrane decât în perioada în care a născut și s-a ocupat de micuțele sale, acum Gabriela pare să nu își fi găsit un loc într-un proiect. Totuși, ea a mai apărut în fața fanilor în postura de invitat al diverselor emisiuni. Recent însă, soția lui Tavi Clonda a dezvăluit că urmează să revină în casele admiratorilor săi prin intermediul platformelor online.

„Suntem în mijlocul filmărilor. Vă aștept în curând în bucătăria mea byGabriela Cristea, pe pagina de Facebook, pe Instagram și pe canalul de Youtube, cu un proiect în care vă voi prezenta rețete sănătoase, ce se prepară ușor și pot fi utile și celor care țin dietă”, a transmis Gabriela Cristea fanilor săi.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...