Gabriela Cristea, în culmea fericirii. Ce i-a făcut Tavi Clonda, chiar de ziua ei

Andreea Bisinicu / 28.10.2020, 10:50
Gabriela Cristea, în culmea fericirii. Ce i-a făcut Tavi Clonda, chiar de ziua ei

Gabriela Cristea, în culmea fericirii. Ce i-a făcut Tavi Clonda, chiar de ziua ei. Cum o răsfață soțul ei. Fanele au devenit geloase, instant.

Gabriela Cristea, în culmea fericirii. Ce i-a făcut Tavi Clonda, chiar de ziua ei

Gabriela Cristea a împlinit, recent, 46 de ani și arată mai bine ca niciodată. Are tot ce-și poate dori. O carieră în televiziune. Un soț care îi face toate poftele. O familie împlinită și fericită. Zeci de mii de fani care o apreciază.

Prezentatoarea TV a postat un mesaj emoționant, fix în ziua în care și-a serbat ziua de naștere. Admiratorii au sărit cu sutele de likeuri și comentarii pozitive, cu urări de bine și felicitări.

Gabriela Cristea arata splendid la cei 46 ani abia impliniti
Gabriela Cristea arata splendid la cei 46 ani abia impliniti

„Dragă 46, mă bucur că de acum faci parte din viaţa mea. Mă simt confortabilă cu tine, am tot ce îmi doresc şi cred că ne vom înţelege tare bine, atâta timp cât ne vom respecta. Vreau să trăiesc multe cu tine în anul ăsta, să mă bucur de tot şi să îi am pe ai mei sănătoşi, să zâmbesc mult şi să-ţi simt maturitatea. Îţi cer doar un strop de clemenţă şi sunt sigură că ne vom înţelege minunat. Bine ai venit în viaţa mea!”, a scris Gabriela Cristea pe contul ei oficial de Facebook

Ce mesaj emoționant i-a transmis soțul ei, chiar de ziua ei

Dar să ne întoarcem puțin la soțul ei, care o răsfață. Da, fetelor, exact așa cum ați auzit. Tavi Clonda, concurent la „Te cunosc de undeva”, este topit după partenera lui de viață și nu ratează nicio ocazie de a arăta lumii cât de mult o iubește.

Dovada o face declarația de dragoste pe care i-a făcut-o nevestei sale, de ziua ei de naștere. Artistul îi mulțumește soției sale pentru faptul că i-a îndeplinit cel mai frumos vis.

„La mulţi ani, scumpa mea soţie! Să fii sănătoasă, pentru că fericită eşti, de iubită nu mai spun! Alături de tine mi-am împlinit visul de a face o familie plină de iubire! Eşti exact ce mi-am dorit şi aventura continuă! Te iubesc!”, a scris și Tavi Clonda.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda isi rasfata cele doua fetite
Gabriela Cristea și Tavi Clonda isi rasfata cele doua fetite

Gabriela Cristea, mărturisiri despre depresie

În ciuda fericirii care există în viața ei, prezentatoarea emisiunii Like a Star de la Antena Stars a făcut o mărturisire neașteptată.

În urmă cu o lună, Gabriela Cristea se confrunta cu o formă de depresie. Lipsa somnului și stările de anxietate i-au dat bătăi de cap brunetei. Astfel, într-o postare pe contul său de Instagram, moderatoarea TV a dezvăluit ce tratament a aplicat pentru a combate aceste momente.

„Mă gândeam să vorbim astăzi despre un subiect mai delicat așa. Pentru că și eu trec printr-o experiență destul de ciudată. Nici nu știu cum s-o definesc. Voiam să vorbesc un pic despre stările astea de anxietate, de angoasă pe care le avem. Pentru că, eu una mă resimt, mai ales după perioada asta de pandemie. Și e clar că nu o să se întâmple peste noapte să ne treacă toate lucrurile. Și, se pare că perioada de pandemie oricum se prelungește. Voiam să vorbim un pic despre anxietate și despre toate stările prin care trecem, pentru că foarte mulți dintre voi mi-ați spus că: «Vai, ai un spirit foarte vesel!»Și «De unde îmi găsesc întotdeauna energia?». Nu-mi găsesc întotdeauna energie, sunt și eu un om ca oricare altul.”, spunea Gabi Cristea în septembrie, pe Instagram

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI