Gabi Torje, în lacrimi, după ce tatăl lui s-a stins din viață. „Vei rămâne veșnic în inima mea”

Sorin Barbu 09.02.2022, 11:56
Gabi Torje, în lacrimi, după ce tatăl lui s-a stins din viață. „Vei rămâne veșnic în inima mea”

Gabi Torje trece prin momente foarte grele, după ce a murit tatăl său. Vestea a fost anunțată chiar de jucătorul lui Dinamo, care a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale. Fotbalistul nu a jucat în duelul de la Botoșani, fiind suspendat, iar fără el pe teren echipa a fost învinsă cu 4-0.

A murit tatăl lui Gabi Torje

Gabi Torje este în doliu, după ce tatăl său a murit. Chiar jucătorul dinamovist a dezvăluit această veste printr-o postare pe rețelele sociale. Alături de o poză, în care apare împreună cu părintele său, Gabi a postat și următorul mesaj.

„Ai fost persoana care m-a dus la fotbal prima oară, care m-ai învățat sa alerg pe un teren de fotbal, care m-ai certat atunci când a trebuit, care m-ai felicitat atunci când am meritat, ai fost și vei rămâne veșnic în inima mea! Drum lin, tată!”, a scris Gabi Torje pe Instagram.

Fotbalistul dinamovist a fost suspendat și nu a fost pe teren la umilința din duelul cu FC Botoșani. Chiar dacă ar fi avut drept de joc, probabil că nu ar fi făcut deplasarea din cauza necazurilor din familie. Antrenorul Flavius Stoican știa toată situația și, cu siguranță, l-ar fi înțeles.

„Pe Gabi Torje îl știu foarte bine, știu și ce caracter are. Trece printr-o perioadă cu probleme, foarte dificilă, nu mă refer la probleme din punct de vedere sportiv. Este vorba despre o problemă în familie. Sunt lucruri care pe el îl apasă”, a declarat antrenorul Flavius Stoican, la finalul confruntării cu FCSB.

Dincolo de problemele de familie și din fotbal, Gabi Torje are dificultăți și în afaceri. Una dintre firmele lui, care deținea un restaurant din Deva, se află în insolvență din cauza datoriilor. Restaurantul lui Torje a înregistrat profit în 2019, dar, în 2020, a ieșit în pierdere din cauza pandemiei. În prezent, firma fotbalistului lui Dinamo are un plan de reorganizare aprobat.

Urmăriți Impact.ro și pe