Gabi Tamaș amenință că pleacă de la FC Voluntari pentru că nu și-a luat banii. „Eu nu joc fotbal să intru în spital”. Cum au reacționat oficialii clubului

Sorin Barbu 29.04.2022, 12:59
Gabi Tamaș amenință că pleacă de la FC Voluntari pentru că nu și-a luat banii. „Eu nu joc fotbal să intru în spital”. Cum au reacționat oficialii clubului

Gabi Tamaș este decis să plece de la FC Voluntari! S-a supărat că nu a fost plătit și spune decis că nu mai există cale de întoarcere. Antrenorul Liviu Ciobotariu a fost întrebat despre acest subiect, dar a refuzat un răspuns clar. A ținut să precizeze că mai are contract până în vară și nu a spus dacă are în plan să rămână.

Gabi Tamaș este supărat că nu și-a primit banii și vrea să plece de la FC Voluntari

FC Voluntari este marea surpriză din Liga 1. Echipa care anul trecut s-a luptat din greu să evite retrogradarea se află acum în cursă pentru un loc în cupele europene. Cu Gabi Tamaș, om de bază în defensivă, formația ilfoveană s-a calificat în play-off și se află pe locul 4. Cu toate acestea nu este deloc liniște. Fundașul de 38 de ani este supărat că nu și-a primit banii și a decis să plece de la echipă.

„Am avut câteva discuții cu ei (n.r. reprezentanții lui FC Voluntari), dar, sincer să vă spun, eu mă gândesc să plec de la echipă. I-am ajutat cât am putut, sper că își dau seama, dar pentru mine cuvântul e cuvânt și am văzut că nu există cuvânt la această echipă.

Îi ajut la fiecare meci, dau totul, îmi rup picioarele dacă vor, că n-am treabă. Dacă îmi rup picioarele mă las de fotbal. Ăsta-s eu. Eu când pun osul la bătaie îl pun până la capăt, dar cuvântul meu este cuvântul meu.

Nu mă răzgândesc. Mie îmi trebuie liniște la vârsta mea, nu îmi trebuie stres și nervi. Eu nu joc fotbal să intru în spital. Dacă vrei să îți dau totul… Eu ți l-am dat, dă-mi și tu promisiunea.

Ce s-a promis de ce nu îmi dai? Nu mi se pare normal și nu este singurul club din România unde am văzut așa. Dacă nici performanța nu se plătește, atunci hai să plătim eșecul”, a declarat Gabi Tamaș în Prosport.ro.

Liviu Ciobotariu este între „ciocan și nicovală”. Antrenorul lui FC Voluntari a evitat un răspuns tranșant când a fost întrebat despre acest litigiu.

„Gabi Tamaș, din punctul meu de vedere, a avut parte de un sezon foarte bun. Mă voi baza pe el și în continuare. Este un fotbalist profesionist, știe el ce a declarat sau ce a vrut să spună. Întrebați-l pe el, eu nu am ce să vă spun”, a declarat tehnicianul căruia îi expiră contractul în vară.

Gabi Tamaș nu duce lipsă de oferte dacă pleacă de la Voluntari. Rapid și CS Universitatea Craiova sunt echipele care s-au interesat de fotbalistul care a jucat 67 de partide în naționala României.

Ce obicei are Ana Baniciu, în amintirea regretatei sale mame
Urmăriți Impact.ro și pe