Gabi Iancu, în culmea fericirii! A devenit tată. Cum a primit fotbalistul lui Hagi vestea cea mare

Marian Cărăvan 29.06.2020, 10:55

Bucurie mare pentru Gabi Iancu. Din weekendul trecut, fotbalistul de la Viitorul a devenit tatăl unui băiețel. Minunata veste a primit-o în autocarul cu care se întorcea la Constanța după meciul cu Sepsi.

Gabi Iancu e în culmea fericirii după ce a devenit tată

Viitorul sună bine pentru Gabi Iancu. Fotbalistul lui Hagi a trăit cele mai emoționante clipe din viața sa, care nu se pot compara cu nimic altceva. Vestea primită chiar în autocar, aceea că va dseveni tătic în câteva ore, l-a emoționat la maxim pe jucătorul de 26 de ani. Se întorcea cu autocarul la Constanța, după meciul disputat la Sfântu Gheorghe și încheiat la egalitate, 3-3. Pentru Gabi Iancu nu mai conta nimic altceva în acele momente, chiar dacă meciul de campionat a fost o mare dezamăgire, după ce Viitorul a condus cu 3-1.

Emoțiile au fost mari, iar drumul spre casă, spre familia sa, nu i s-a părut niciodată mai lung. Primul lucru pe care l-a făcut atunci când a revenit acasă a fost să meargă la maternitate. A stat cu sufletul la gură două ore, dar bucuria i-a fost imensă când și-a văzut fiul. O bucurie greu de descris în cuvinte.

„Sunt aici. Emoționat! Sunt lângă el, acum! Aștept cu nerăbdare să-l iau în brațe. Să-l iau acasă, apoi, să văd cum este, sunt emoționat, nu m-am întâlnit niciodată cu acest sentiment. Este unul frumos”, spunea Gabi atunci când își văzuse băiețelul, informează CANCAN.ro.

Ioana, soția fotbalistului, a imortalizat momentul primei întâlniri a acestuia cu fiul său și a încărcat imaginile pe contul personal de Instagram, iar mesajele cu felicitări nu au întârziat să apară.

Gabi Iancu, în culmea fericirii! A devenit tată. Cum a primit fotbalistul lui Hagi vestea cea mare
Gabi Iancu, în culmea fericirii! A devenit tată. Cum a primit fotbalistul lui Hagi vestea cea mare Sursa foto: Instagram

Gabi Iancu, omul care a adus primul titlu pentru Viitorul

Aportul lui Gabi Iancu, 26 de ani, a fost decisiv pentru titlul cucerit de Viitorul în 2017. Se întâmpla atunci o altă minune din fotbalul românesc, proiectul lui Gică Hagi lansat în 2009 producea efectele scontate. La opt ani de la înființare, o echipă alcătuită cu migală, cu atenție la detalii, a adus un titlu istoric pentru gruparea de la malul Mării, finanțată de marele nostru fotbalist, Gică Hagi.

Gabi Iancu a avut un rol decisiv în finalul acelei ediții de campionat. În ultima etapă, Viitorul întâlnea pe CFR Cluj, iar Gabi Iancu a marcat atunci golul victoriei, din penalty, aducând primul titlu pentru Viitorul Constanța.

Gabi Iancu s-a căsătorit cu Ioana în 2019, iar de duminică, 28 iunie, este tătic.

Golgheter al Ligii 1, cu 14 reușite, fotbalistul își dorește un transfer la o echipă din străinătate, ceea ce nu este imposibil.

Urmăriți Impact.ro și pe