Cât câștigă jucătorii de la FC Viitorul. Hagi a făcut totul public: „Eu dau salarii mici, recunosc”

Redacția IMPACT 05.03.2020, 16:10
Cât câștigă jucătorii de la FC Viitorul. Hagi a făcut totul public: „Eu dau salarii mici, recunosc”

Gheorghe Hagi, a dezvăluit sumele pe care le încaseaz jucătorii săi la FC Viitorul și a precizat care este strategia sa de gestionare a resurselor de ordin financiar. Proprietarul clubului a vorbit despre aceste lucruri în cadrul unui eveniment dedicat antreprenorilor.

Onorariile jucătorilor de la FC Viitorul

Managerul tehnic al echipei FC Viitorul a transmis pentru Gazeta Sporturilor ce salarii încasează jucătorii. Potrivit sursei citate, cel mai mare salariul al constănțenilor este de 5000 de euro, în vreme ce Louis Munteanu, tânărul jucător care se află în ascensiune nu primește mai multe 500 de euro.

„La mine e o regulă de bază. Totul e construit ca să aducă profit. Nu pe termen scurt, că eu nu gândesc aşa. Eu dau salarii mici, recunosc. La mine la echipă, cel mai mare salariu din toată existenţa clubului a fost de 5.000 de euro pe lună. Şi l-am dat doar de vreo două sau trei ori.

Îl ştiţi, de acum, pe Louis Munteanu. E în plină acscensiune. A marcat goluri în campionat. Ştiţi ce salariu are? 500 de euro pe lună! Acum însă trebuie să i-l măresc, să vedem” a spus Gheorghe Hagi, manager tehnic FC Viitorul, pentru gsp.ro.

Regele fotbalului a mai vorbit și despre viitoarele planuri legate de performanța echipei și despre cum vede el că se va situa echipa.

„Acum e momentul pentru următorul pas: vreau să ajung în grupele Champions League și am ținta asta în cinci ani de-acum înainte! Dar am nevoie de parteneri pentru asta. Când vor veni partenerii de afaceri, atunci voi reuși. Știu că în Europa n-am făcut mare lucru până acum și asta e ambiția mea. Ştiţi foarte bine cât de ambiţios sunt”, a declarat Gheorghe Hagi.

Gheorghe Hagi a fondat FC Viitorul în anul 2009, iar până acum a cucerit un titlu în Liga 1, o Cupă și o Supercupă a României.

Una din dorințele arzătoare ale antrenorului a fost ca echipa condusă de el să ajungă în play-off, însă Viitorul a ratat în acest an pentru prima dată calificarea în play-off, de la introducerea sistemului în Liga 1.

 

Sursa foto: Inquam Photos / George Calin și Bogdan Ioan Buda

Urmăriți Impact.ro și pe