Fulgy, fiul Clejanilor, condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare. Cum și-au motivat judecătorii sentința

Stan Filon 21.04.2022, 18:27
Fulgy, fiul Clejanilor, condamnat la 2 ani de închisoare cu suspendare. Cum și-au motivat judecătorii sentința

Fulgy, mezinul Clejanilor, a fost condamnat în urmă cu scurt timp la doi ani de închisoare cu suspendare! Decizia magistraților nu este una definitivă, putând fi atacată cu recurs de fiul Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani.

Fulgy, fiul Clejanilor, condamnat la 2 ani de închisoare pentru tâlhărie

Veste proastă, chiar înainte de Paște pentru Viorica și Ioniță de la Clejani. Fiul lor, Fulgy, a fost condamnat la doi ani de închisoare. Cu toate acestea, tânărul nu va merge după gratii, deoarece condamnarea nu este cu executare, ci cu suspendare.

Manole Dan Constantin Fulgeraș, pe numele său real, a fost găsit vinovat de judecători pentru tâlhărie! Magistrații au dictat ca pe o perioadă de trei ani de zile, tânărului să îi fie interzise mai multe drepturi, printre care și dreptul de a fi ales într-o funcție în autoritățile publice. În plus, instanța precizează că inculpatul trebuie să primească tratament de specialitate. Magistrații au mai decis că Fulgy trebuie să plătească părții vătămate din dosar, un anume Kirmizigul Kevin Serif, suma de 10.000 de lei. Iată cum arată sentința dictată de magistrați.

Fulgy, fiul Clejanilor, condamnat la 2 ani de inchisoare pentru talharie
Fulgy, fiul Clejanilor, condamnat la 2 ani de inchisoare pentru talharie

Găsit vinovat de tâlhărie

„Condamnă pe inculpatul Manole Dan Constantin Fulgeras, la pedeapsa de 2 ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie-fapta din 10.07.2021. (….). Interzice inculpatului dreptul de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat şi dreptul de a fi ales în autorităţile publice sau în oricare alte funcţii publice, pe durată de 3 ani de la data rămânerii definitive a prezentei hotărâri. (…) Instanţa suspendă sub supraveghere pedeapsa de 2 ani de închisoare aplicată inculpatului, pe un termen de supraveghere de 2 ani”, se arată în decizia instanței.

Fulgy s-a aflat în mai multe rânduri în atenția oamenilor legii, după mai multe scandaluri pe care le-a provocat chiar în rândul familiei sale. Tatăl său, Ioniță de la Clejani, a fost nevoit să ceară de mai multe ori ajutor la 112 pentru ca oamenii legii să îl ajute în problemele pe care le avea cu mezinul familiei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...