Ce îl obligă judecătorii pe Fulgy să facă. Aproape toată familia Clejanilor are probleme cu legea

Ana Anitoiu 05.10.2021, 12:37

Fulgy trebuie să respecte o decizie a judecătorilor ca să poată rămâne în locuința lui, în timp ce aproape toată familia Clejanilor are probleme cu legea. Sora lui, Margherita, și tatăl lui, Ioniță, au dosare pe numele lor.

Ce decizie a judecătorilor trebuie să respecte Fulgy

Fulgy a fost declarat oficial un pericol public de către magistrați. Aceștia i-au impus să urmeze urgent un tratament pentru problemele de comportament pe care le are. Altfel, el va fi internat cu forța pentru soluționarea lor.

Fiul Clejanilor a fost dat în judecată după ce a tâlhărit un jurnalist și după ce a fost prins la volan sub influența unor substanțe interzise.

“Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 3 Bucureşti de luare a măsurii de siguranţă de obligare provizorie la tratament medical a inculpatului Manole Dan Constantin Fulgeraș, propunere formulată prin rechizitoriul nr. 6686/P/2021 din 22.09.2021 înregistrat pe rolul Judecătoriei Sectorului 3 Bucureşti sub nr. 21488/301/2021.

Dispune obligarea provizorie a inculpatului Manole Dan Constantin Fulgeraș la tratamentul medical prescris de un medic de specialitate până la însănătoşire sau până la obţinerea unei ameliorări care să înlăture starea de pericol. Dacă suspectul sau inculpatul încalcă cu rea-credinţă măsura obligării provizorii la tratament medical, judecătorul dispune internarea medicală provizorie a suspectului sau inculpatului”, au stabilit magistrații, potrivit spynews.ro.

Ce il obliga judecătorii pe Fulgy sa faca. Aproape toata familia Clejanilor are probleme cu legea
Fulgy

Margherita de la Clejani, probleme cu legea

La rândul ei, sora lui Fulgy, Margherita de la Clejani, a fost trimisă în judecată din cauza drogurilor, după ce a fost și ea prinsă la volan sub influența lor.

“Constată legalitatea sesizării Judecătoriei Sectorului 4 Bucureşti cu rechizitoriul nr. 3615/P/2020 din data de 22.06.2021 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 4 Bucureşti, prin care s-a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpatei Manole Myriam-Margareta pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe.

(…) Dispune începerea judecăţii în cauza înregistrată pe rolul Judecătoriei Sectorului 4 Bucureşti sub nr. 14349/4/2021”, au hotărât judecătorii.

Ioniță de la Clejani, probleme cu legea

De asemenea, tatăl lor, Ioniță de la Clejani, este cercetat pentru amenințare. Dosarul lui a fost trimis la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 3 din București. Inițial, vor fi audiați ca martori jurnaliștii pe care el i-ar fi amenințat.

Ulterior vor fi urmărite eventuale imagini și abia apoi va veni momentul ca lăutarul să dea explicații. După aceea, judecătorii vor stabili dacă va înceta sau nu urmărirea penală și dacă va primi o sancțiune. Vezi AICI cum a reacționat Ioniță de la Clejani când a aflat că soția lui s-a infectat cu noul coronavirus!