Frații lui Emi Pian, acuzați de tentativă de omor. Decizia de ultimă oră

Rădulescu Valentin 17.08.2020, 19:08
Frații lui Emi Pian, acuzați de tentativă de omor. Decizia de ultimă oră

S-a luat o decizie de ultimă oră în cazul fraților lui Emi Pian. Cei doi au fost acuzați de tentativă de omor și se află în arest preventiv. Ce au făcut frații lui Florin Mototolea, bărbatul ucis în urma unui joc de barbut?

Frații lui Emi Pian, acuzați de tentativă de omor

Frații cunoscutului interlop, Florin Mototolea, cunoscut și sub numele de Emi Pian, au fost acuzați de tentativă de omor. Ciprian și Grațian Pian au fost scoși de urgență din arest și li s-a adus la cunoștință că sunt acuzați de tentativă de omor asupra lui Richard Rinu, bărbatul care l-a ucis pe liderul duduienilor. De asemenea, frații lui Florin Mototolea au fost reținuți săptămâna trecută, iar Richard Emanuel Gheorghe, principalul suspect al morții lui Emi Pian, se află și el în arest preventiv.

„La data de 04.08.2020, în jurul orei 02,00, în contextul agresiunii care a condus la decesul victimei F.M., cei trei inculpaţi l-au agresat pe numitul G.E.R., cu intenţia de suprimare a vieţii acestuia, lovindu-l în mod repetat cu picioarele şi cu obiecte contondente şi tăietor-înţepătoare, acesta suferind leziuni traumatice la nivelul capului, feţei şi braţelor, care au impus internarea sa. Totodată, faţă de cei trei inculpaţi s-a dispus luarea măsurii reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca aceştia să fie prezentaţi judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bucureşti cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive”, se arată într-un comunicat al Parchetului Capitale, transmis miercuri.

Frații lui Emi Pian, acuzați de tentativă de omor. Decizia de ultimă oră
Frații lui Emi Pian, acuzați de tentativă de omor. Decizia de ultimă oră

Clanul duduienilor, probleme cu legea

Doi dintre cei mai cunoscuți interlopi din clanul duduienilor au probleme mari cu legea. Aceștia au fost dați în urmărire națională după ce ar fi șantajat maneliști de top, iar astfel le-a făcut pagube de sute de mii de euro. Autoritățile spun că interlopii îi amenințau pe cântăreți și îi jefuiau de toți banii câștigați la petreceri.

De astfel, interlopii organizau evenimente pentru maneliști, iar toate câștigurile lor le încasau ei. Unele sume proveneau chiar și de la membrii clanului, iar cântăreții făceau spectacol, practic, pe gratis.

Urmăriți Impact.ro și pe