Mario Iorgulescu, dat în urmărire generală. Cum este descris fiul șefului LPF pe site-ul Poliției

Diana Radu 10.03.2020, 13:50
Mario Iorgulescu, dat în urmărire generală. Cum este descris fiul șefului LPF pe site-ul Poliției

Procurorii au luat o nouă hotărâre în cazul lui Mario Iorgulescu! Fiul președintelui Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF) a fost dat în urmărire internațională, după ce pe numele său s-a emis un mandat de arestare preventivă de 30 de zile în lipsă. Mario Iorgulescu este acuzat de două infracțiuni grave.

Cum este descris Mario Iorgulescu pe site-ul Poliției

Pe numele fiul președintelui LPF a fost deschis un dosar pentru omor din culpă și pentru conducerea unui vehicul sub influența alcoolului, dar și a altor substanțe interzise. Iar pe data de 6 martie, procurorii de la Tribunalul București au emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile în lipsă, pentru Mario Iorgulescu.

mario iorgulescu, urmarire generala, site-ul politiei
Cum este descris Mario Iorgulescu pe site-ul Poliției

Pe site-ul Poliției Române, la secțiunea ”Persoane urmărite”, Mario Iorgulescu este descris de oamenii legii, astfel: ”Înălțimea 191 cm, frunte lată, nas drept, ochi căprui, păr șaten, corpolență atletică, tatuat pe mâna stângă, cicatrici vechi pe antebrațul mâini drepte”.

Mario nu s-a mai întors în România de când a fost dus la o clinică din Italia pentru a primi îngrijiri medicale, ci a rămas acolo. Mai exact, fiul președintelui LPF a fost scos din țară în data de 23 septembrie. Acesta a fost externat între timp și din spital și a fost preluat de un institut din Peninsulă.

Reamintim faptul că Mario Iorgulescu a provocat un accident rutier pe data de 8 septembrie 2019. În urma accidentului, Dani Vicol, un tânăr de 24 de ani și-a pierdut viața. Potrivit datelor oferite de oamenii legii, fiul președintelui LPF conducea autovehiculului cu o viteză de 162 de km/h, drept pentru care nu a putut opri la semafor.

„Noi nu credem că Mario are ceva, ci că se încearcă o mușamalizare. Vrem o contraexpertiză cu o comisie de medici stabilită de noi. Nu va scapă basma curată acest om, în ciuda pilelor lui taică-su’. El nu se simte bine? Păi copilul nostru e în pământ, nu a mai rămas nimic din el”, a declarat tatăl lui Dani Vicol, în exclusivitate pentru Impact.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe