Fratele Mădălinei Manole rupe tăcerea după 13 ani. Cutremurător ce i-a dezvăluit artista cu puțin timp înainte de a muri (exclusiv)

Badea Violeta 23.06.2023, 09:33

Fratele Mădălinei Manole a vorbit, de curând, în cadrul unui interviu despe episodul care i-a marcat viața: moartea surorii sale. Nu mai puțin de 13 ani au trecut de la dispariția fetei cu părul de foc, însă bărbatul are în continuare anumite semne de întrebare legate de modul în care a decedat artista. Iată ce i-a dezvăluit cântăreața cu puțin timp înainte de a trece în neființă!

Fratele Mădălinei Manole, dezvăluiri la 13 ani de la moartea surorii sale

În urmă cu 13 ani, Mădălina Manole a decis să-și pună capăt zilelor. Fata cu părul de foc a băut Furadan, un pesticid extrem de puternic care a ucis-o pe loc, cel puțin la această concluzie au ajuns anchetatorii.

În schimb, Marian Manole, fratele regretatei artiste, este convins că sora sa nu s-a sinucis. Și are și câteva argumente: ”Bine, sunt subiectiv, acum, pentru că vorbesc despre sora mea, care, din punctul meu de vedere, nu s-a sinucis!

În noaptea aceea, de 14 iulie 2010, s-au întâmplat multe lucruri în casă, doar Dumnezeu și cei din casă care erau prezenți știu! Pe 13 iulie, cu o zi înainte, Mădălina a vorbit cu noi, familia, de câteva ori, cu mama, cu tata, cu mine și cu fiul meu! La diferite intervale orare!”

”Ne invita la Otopeni, a doua zi, de ziua ei! Și ne spunea să fim prezenți neapărat, după-amiază, și pentru că trebuie să ne spună ceva important!

Lui Mihai, băiatul meu, i-a spus, la telefon, când eram în parc la joacă împreună și cu tata a vorbit pe 13 iulie, după-amiază…Lui Mihăiță, fiul meu, i-a promis că în august mergem la mare, la bulgari, cu cel mic, cu toții”.

Nu cred și nu am să cred niciodată că, după ce am vorbit cu ea la telefon și am făcut planuri de vacanță, iar ea ne-a invitat, de ziua ei, noaptea a înnebunit și și-a luat viața!

Nu are nicio logică. Nu cred că așa procedează un sinucigaș. Cum s-ar spune, ea ne-a amăgit, iar noaptea a comis suicidul, ca să ce…!?”, a declarat Marian, fratele Mădălinei Manole, potrivit celor de la Playtech Știri.

Citește și Mădălina Manole a fost ucisă? Dovezile profilerului FBI care aruncă în aer tot dosarul artistei!

Marius si Madalina Manole
Marius si Madalina Manole

Mădălina Manole, neînțelegeri cu soacra

În cadrul aceluiași interviu, Marius Manole a dezvălui că sora sa avea numite neînțelegeri cu soacra: ”Luni, pe 12 iulie, s-a trezit cu soacră-sa și cu cel mic. Venise de la Botoșani.

Neanunțată. Duminică, ei s-au întors, de acolo, pentru că fiul lor era la Botoșani și s-au dus să îl vadă! Mădălina mi-a spus prin telefon: Fratelo, m-am trezit cu soacră-mea la poartă și cu pui mic, nu era în plan să vină, de-abia m-am întors de acolo, o să aflu eu de ce a venit scorpia.”

”Citez din memorie, dar mi s-au întipărit în minte cuvintele ei! Și mi-a mai spus ceva. Nu pe 13, ci cu câteva zile în urmă: Fratelo, ăștia doi mi-au mâncat zilele, îmi fac viața un calvar! Să nu le spui lui mami și lui tati, o rezolv eu singură!. Nu sunt minciuni, nu inventez!

Nu am fost chemat, atunci, după moartea ei, suspectă, niciodată, la audieri, ca să pot relata aceste lucruri! Și eram, acolo, la procuror, împreună cu părinții mei și cu un văr! Așa au considerat anchetatorii, să nu mă cheme la declarații, doar i-au amețit pe părinții mei!”, a mai dezvăluit Marian Manole, conform sursei citate.

Citește și Petru Mircea are o nouă iubită. Seamănă izbitor cu Mădălina Manole. Cum arată și cine este noua cucerire!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...