Motivul pentru care o studentă din Capitală a fost ucisă de iubitul drogat. S-a întâmplat după o partidă de amor

Redacția IMPACT 10.05.2019, 12:47
Motivul pentru care o studentă din Capitală a fost ucisă de iubitul drogat. S-a întâmplat după o partidă de amor

O studentă din Capitală a fost ucisă de un tânăr cu care se presupune că ar fi avut o relație. Acesta se afla sub influența drogurilor atunci când a luat-o razna și a omorât-o pe fată.

Raluca, în vârstă de 19 ani, era originară din Tulcea, provenea dintr-o familie înstărită, dar locuia în București, unde era studentă. În paralel cu facultatea, fata practica și videochat-ul, iar anchetatorii suspectează că acesta ar fi motivul pentru care tânărul a recurs la gestul extrem.

Gelozia e „boală” grea în rândul anumitor tineri, dar polițiștii au aflat că individul, în vârstă de 26 de ani, se afla sub influența narcoticelor atunci când a săvârșit crima. Evident, asta nu-l absolvă de pedeapsă, dimpotrivă.

Studentă ucisă în bătaie de iubit pentru că făcea videochat

Chiar asasinul a sunat la 112 să declare crima, dar nu a mărturisit că el este făptașul. Acesta susține că fata l-ar fi atacat cu un cuțit, iar el n-a făcut decât să se apere.

Când au intrat în apartament, criminaliștii au găsit locuința într-o stare care-ți dădea impresia că e ruptă din filmele de groază. Raluca zăcea fără suflare de mai multe ore, cu răni la piept și la gât, iar suspectul avea și el răni, dar criminaliștii sunt de părere că acesta s-ar fi automutilat după crimă, ca să pară povestea sa mai credibilă, cum că el ar fi victima, nu asasinul.

Individul este originar din Prahova, dar locuiește cu chirie în București, unde lucrează la o companie IT.

Ipoteza în acest caz este că cei doi tineri ar fi întreținut relații sexuale după ce s-au cunoscut pe internet. Tânărul suspect are probleme cu drogurile, iar când a aflat că fata practica videochat-ul, este posibil ca individul să-și fi ieșit din minți și a atacat-o cu brutalitate până a ucis-o.

El a fost arestat preventiv timp de 30 de zile iar dacă va fi găsit vinovat, riscă 25 de ani de închisoare.

„Bărbatul, după depistare şi identificare, însoţit de poliţişti ai Secţiei 21, a fost transportat la spital pentru evaluare medicală”, au declarat polițiștii.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri.

Urmăriți Impact.ro și pe