Fotografiile pe care Mihaela Rădulescu ar vrea să le dea uitării. Diva de la Monaco, în ipostaze neașteptate, în urmă cu 20 de ani. GALERIE FOTO

Anca Manolica 04.09.2022, 09:19

Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai cunoscute vedete de televiziune din România. S-a făcut remarcată prin numeroasele proiecte de televiziune pe care le-a avut în ultimii 20 de ani, dar și prin relațiile amoroase cu diverși bărbați celebri din lumea mondenă. În vara acestui an, diva de la Monaco a împlinit 53 de ani, dar arată mai bine ca niciodată. Iată unele imagini din tinerețe pe care nu le-ai văzut niciodată.

Mihaela Rădulescu, detalii din tinerețea sa

Mihaela Rădulescu, originară din Piatra Neamț, s-a născut pe 3 august 1969. Este vedetă de televiziune, realizatoare și moderatoare de emisiuni de radio și televiziune, realizatoare de filme documentare de autor și actriță de film ocazională. De-a lungul timpului, ea a devenit una dintre cele mai cunoscute și mai iubite vedete de televiziune de la noi.

Prima apariție a ei pe micile ecrane a fost în 1994, la postul de televiziune Tele 7abc. Însă, puțini știu că, înainte de a ajunge pe sticlă, aceasta și-a câștigat existența cinstit, prin diferite feluri. Copilăria sa nu a fost una foarte ușoară și s-a văzut nevoită să înceapă să muncească de tânără pentru a avea din ce se întreține.

Înainte de a ajunge prezentatoare TV, Mihaela Rădulescu a fost instructor de fitness, șefă de cabinet la Senatul României și a făcut și taximetrie, deși nu avea aprobare pentru acest lucru.

„Munceam ca să am din ce trăi și din ce plăti facturi, nu primeam ajutor financiar de la absolut nimeni, nici măcar de la familie. Și nu m-am ferit niciodată de nicio muncă grea, câtă vreme era plătită.

Sunt mândră că am făcut tot ce povestești, sunt mândră că nu m-am oprit nici când n-aveam ce mânca, nici când am dormit pe-o bancă, între două case închiriate, nici când mi-a fost al naibii de greu cu toate, singură. Toate astea sunt azi… my superpower.” a povestit fosta soție a lui Ștefan Bănică, într-un interviu acordat pentru viva.ro.

Mihaela Rădulescu, în tinerețe
Mihaela Rădulescu, în tinerețe

Diva de la Monaco, în ipostaze neașteptate, în urmă cu 20 de ani

Știm cu toții că Mihaela Rădulescu a avut în total trei căsătorii și trei divorțuri. Dar cel mai controversat mariaj a fost al doilea, cu Ștefan Bănică Jr., în 1997, de care s-a despărțit din cauza infidelităților cântărețului, a spus ea.

Revista Unica publica în primul număr de existență, în decembrie 1997, un material cu cei doi parteneri, în care vedeta de televiziune dezvăluia că gătitul este una dintre pasiunile sale. „M-am ferit să declar asta. Cum, însă, avem o mulțime de prieteni care vin pe la noi special să mănânce, mi s-a dus buhul”, povestea ea. Accesează Galeria Foto și vezi fotografiile de la ședința cu Mihaela Rădulescu de acum 20 de ani.

Fosta prezentatoare tv are un fiu, Ayan, care recent a împlinit 18 ani, din fostul mariaj cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg. Din 2008 diva locuiește la Monaco, în prezent ea trăind o frumoasă poveste de iubire cu celebrul cascador Felix Baumgartner.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...