Fotografia cu Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf care schimbă tot ce se ştia despre divorţ. Cum s-au pozat cei doi soţi

Iancu Andreea, Alexandra Chiric 29.06.2021, 17:54
Fotografia cu Anamaria Prodan şi Laurenţiu Reghecampf care schimbă tot ce se ştia despre divorţ. Cum s-au pozat cei doi soţi

Un scandal de proporții a izbucnit recent, după ce primele zvonuri ale divorțului dintre soții Reghecampf au fost confirmate de către antrenor. Recent însă, fotografia cu Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf schimbă tot ceea ce se știa despre divorț. În plus, impresara pare să încerce din răsputeri să demonstreze tuturor că ea și soțul său trăiesc în continuare o poveste de iubire de neclintit de către gurile rele.

Fotografia cu Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf schimbă tot ce se știa despre divorț

Relația dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf pare înfloritoare, de vreme ce fotografia postată recent, cu cei doi soți drept protagoniști, schimbă ce se știa despre divorț. Anamaria pare mai determinată ca oricând să convingă pe toată lumea că între ea și soțul său nu încape vorbă despre despărțire. După un mariaj de peste 15 ani, impresara și antrenorul se bucură de o iubire ca în filme, în ciuda gurilor rele care anunță divorțul dintre cei doi.

Pentru că își dorește să le facă în ciudă, Anamaria a început să posteze tot mai multe imagini pe rețelele de socializare, în care își manifestă iubirea față de soțul său. De curând, impresara a împărtășit o imagine din intimitatea sa cu Reghe, în descrierea fotografiei alegând să posteze un emoticon în formă de inimioară. Atât ea cât și Laurențiu Reghecampf afișează o atitudine relaxată, fiind zâmbitori, în ciuda zvonurilor legate de despărțire.

Fotografia cu Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf care schimbă tot ce se știa despre divorț
Anamaria Prodan și Reghecampf, într-o postură relaxată, din intimitatea cuplului

Soții Prodan-Reghecampf divorțează sau nu?

Tot scandalul dintre soții Reghecampf a pornit în urmă cu câteva săptămâni, când zvonurile apărute în presă au fost alimentate de o declarație a antrenorului. Laurențiu Reghecampf recunoștea pentru prima dată că el și Anamaria divorțează. Cu toate acestea, el nu a oferit mai multe detalii, explicând că nu își dorește să îi afecteze pe copiii din familie cu această decizie.

Da, e adevărat, divorţăm! Este singurul comentariu pe care îl am de făcut. Vă rog să înţelegeţi că este vorba de viaţa noastră privată, de copiii noştri şi vă rog să ne respectaţi decizia. Vă mulţumesc, a spus Laurenţiu Reghecampf pentru fanatik.ro.

Chiar dacă antrenorul confirma despărțirea, Anamaria Prodan susținea contrariul. Impresara explica faptul că totul a fost, de fapt, o glumă din partea soțului său, sătul să dea explicații cu privire la relația dintre ei.

Nu este adevărat, nu divorțăm, nici nu se pune problema de așa ceva, ne-am plictisit de subiectul ăsta. Vrem și noi să ne tihnească mâncarea. Laur nu a declarat că divorțăm, el a glumit, iar cei care au scris-o au dat-o ca fiind serioasă. Noi suntem acum la masă, suntem bine, fericiți, a spus Anamaria Prodan, potrivit playsport.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe