FOTO EXCLUSIV. Raluca Moianu, ipostază neaşteptată. La cine a ţipat vedeta în plină zi, pe stradă

Ioana Bucur 08.02.2021, 13:22

Raluca Moianu, prezentatoarea care a scris istorie în Televiziunea Română cu emisiunea „Iartă-mă”, a fost surprinsă într-o ipostază neașteptată. La cine a țipat vedeta în plină zi, pe stradă. Întreaga scenă a fost fotografiată de paparazzi Impact.

Scene incredibile, în plină stradă. La cine a țipat Raluca Moianu

La începutul anilor 2000, Raluca Moianu era una dintre cele mai apreciate vedete ale Televiziunii Române. Emisiunea prezentată de ea, „Iartă-mă”, aducea audiențe impresionante pentru TVR. Cu vocea blândă, mereu calmă, era de fiecare dată mesagerul păcii, ajutându-i pe cei care apelau la ajutorul echipei să își reconstruiască relații chinuite de certuri. Tocmai de aceea, ipostaza în care a fost fotografiată Raluca Moianu de paparazzi Impact este una cu totul neașteptată.

Ea a fost surprinsă în compania unei doamne în vârstă, în timpul unei vizite scurte la un magazin din zona Ion Mihalache din București. Ușor grăbită, mergând cu câțiva pași în fața pertenerei de cumpărături, spre mașină,  vedeta pare că s-a răstit puțin la doamna cu care era. Ajunse la mașină, Raluca Moianu se asigură că femeia intră în siguranță în autoturism, apoi urcă la volan și pleacă, împreună, spre casa în care prezentatoarea locuia cu fostul său soț, Marius Ancuța.

Raluca Moianu, surprinsă într-o ipostază neașteptată
Raluca Moianu

Vedeta TVR, în depresie după moartea soțului

Au trăit o poveste desprinsă parcă din romanele de dragoste. După 15 de ani de căsnicie, iluzia era spulberată de imaginile ce demonstrau, fără drept de apel, că  Raluca Moianu își înșela soțul. Marius Ancuța, considerat cel mai bun prezentator de snooker din România, ar fi fost dispus să o ierte și să își continue viața împreună, însă vedeta nu se putea ierta pentru greșeala uriașă pe care o făcuse. În 2013, cei doi au divorțat, însă trei ani mai târziu erau din nou împreună.

Din păcate, o boală incurabilă îi separa din nou, de data asta, definitiv. În iulie 2018, Marius Ancuța se stingea din viață, la doar 50 de ani. A fost o lovitură cumplită pentru Raluca Moianu, care a dezvăluit că s-a luptat cu depresia. Singura care i-a dat putere în cele mai grele momente a fost fiica ei.

„Eu sunt o persoană veselă şi încerc sa rămân pozitivă. Cred că așa ne naştem, nu este doar autocontrol. Eu am o fetiţa de 14 ani, nu pot să îmi permit. Când ajungi să fii părinte singur, trebuie să mergi înainte. Depresia nu te întreabă. Dar te duci repede la psiholog şi trebuie să te dregi. Fiecare om are povestea lui, dar cred că dimineaţa te uiţi în oglindă şi spui că eşti fantastică. Iar energia pozitivă te ajută să primeşti un zâmbet. Atât de tare m-a încercat viaţa, că vreau să rămân pozitivă”, a spus Raluca Moianu, la un post TV.

Marius Ancuța a fost comentator în cadrul EuroSport, fiind specializat în snooker, pasiune pe care a împărtășit-o cu drag tuturor. În amintirea bărbatului pe care l-a iubit, Raluca Moianu a decis să organizee Turneul ”Marius Ancuta Classic”.

„Competiția a fost înființată de cei de la Academia de snooker RST. Turneul ”Marius Ancuta Classic” se desfășoară în fiecare an, în noiembrie. Este o onoare pentru mine să pot decerna acest trofeu unor pasionați care duc visul lui Mario mai departe. Primele doua ediții au fost câștigate de Rareș Sinca, iar anul acesta învingătorul a fost Paul Croitoru. Este cu atât mai emoționant cu cât această competiție se transmite pe Eurosport.ro, iar acest canal de sport a fost pentru Mario timp de douăzeci de ani, ca o a doua casă. Prin intermediul comentariilor lui la Eurosport a reușit să îi facă pe mulți să se îndrăgostească de snooker, povestește Raluca Moianu”, conform playtech.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe